LJUBAVNI HOROSKOP za 2. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. AVGUST 2020.

31 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Primate mnogo dvosmislenih poruka od članova porodice, prijatelja, poslovnih saradnika. Imate utisak da vam govore jedno, a misle sasvim suprotno. Insistirajte na iskrenosti. Ovo je naročito važno za vašu buduću komunikaciju i izbegavanje eventualnih nesporazuma. Obratite pažnju na prodavnicu koja se otvorila u vašem kraju. Moguće je da ćete naći nešto zanimljivo za vas.

 

Zvezde su vam pripremile sasvim lep dan u kome treba da uživate pored voljene osobe. Napravite zajedničke planove i preispitajte određene odluke koje ste doneli. Nešto u vašoj vezi treba da se popravi kako biste uspeli da idete napred. Što precizniji budete, to bolje po vas.

 

ŠKORPIJA

Ne možete da se otmete utisku da imate tako malo vremena, a tako mnogo obaveza. Vi naprosto ne znate kako da se organizujete da ne trpi ni vaš poslovni ni privatni život. Potrebno je malo lukavstva i planiranja. Neko iz vaše okoline danas neće biti raspoložen za komunikaciju. Pustite ga da bude u svom svetu, ali budite u blizini ako mu nešto zatreba.

 

Zvezde su vam za danas pripremile mali šok, ali ne brinite biće sasvim pozitivan ishod. Skloni ste odugovlačenju, a to vam stvara više problema nego što vam zaista treba. Nešto vas je izbacilo iz koloseka u vašem ljubavnom životu i imate utisak da stojite u mestu. Nakon današnjeg dana, definitivno ćete želeti da požurite malo stvari i vratite se u igru.

 

STRELAC

Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.

 

Nemojte brinuti, ako vam nedostaje mašte šta da obučete večeras za zabavu. Današnja planetarna energija uticaće da prlično dobro izgledate u nečemu originalnom i jedinstvenom. Ukoliko tražite ljubav, onda nemojte nositi ništa što odudara od normalnog – budite jedinstveni u jednostavnoj odeći. Život vam više neće biti isti..

 

JARAC

Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste preispitati svoje najdublje i najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate nekog sa kime možete da ih podelite onda iskoristite ovu priliku, izađite i zabavite se. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da ne idete na svoja uobičajena mesta – istražite nova i potpuno drugačija. Biće vam drago da ste uradili tako nešto!

 

VODOLIJA

Neko dugo priželjkivano priznanje danas konačno dolazi do vas. Uspešno ste završili sve obaveze koje ste imali i možete da uživate u zasluženom uspehu. Neko ko vas je ranije kritikovao konačno ostaje bez teksta. Pred vama je dan stvoren za odmor i opuštanje. Uživajte u komplimentima svih onih koji vas podržavaju. Nađite vremena da proslavite sa vama dragim ljudima.

 

Ne brinite ako danas nešto krene naopako jer će to samo biti privid. Zvezde će danas malo da se poigraju sa vašim ljubavnim životom i pobrkaju neke aspekte života, ali samo zato da bi drugu stranu mogle da dovedu u red. Dakle, ukoliko ste spremni za sastanak a mislite da je nešto bolje iza ugla, iskoristite današnji uticaj planeta i fokusirajte se na ono što je pred vama. Trava je uvek zelenija kod komšija!

 

RIBE

Imaćete dosta vremena da razmislite u kom pravcu se odvija vaša karijera, emotivni odnos i, generalno, vaš život. Umesto da razmišljate koliko ste do sada postigli, fokusirajte se na budućnost. Nalazite se u fazi preispitivanja ciljeva i traganja za sopstvenim identitetom. Biće vam potrebno dosta energije, ali ne plašite se. Doći ćete do ispravnih zaključaka.

 

Današnja planetarna energija pomoći će vam da postignete sve što želite kada je ljubav u pitanju. Posedujete sjajnu harizmu koja okreće glave za vama na ulici – posebno će se jedna određena osoba zagledati! Ukoliko izlazite večeras budite originalni i kreativni sa odećom – onom koja slavi vašu individualnost.

Стране: 1 2