LJUBAVNI HOROSKOP za 1. AVGUST 2020

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. AVGUST 2020

31 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Odluke koje ste nedavno doneli će imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Ne odustajte od krajnjih ciljeva. Želja za dokazivanjem neće naići na topli prijem, ako insistirate na stvarima koje nisu realne. Voljeno biće čeka jedan znak odobravanja, a vi budite na pavom mestu u pravo vreme. Izbegavajte da partneru namećete nepotrebne odgovornosti.

 

Partner (trenutni ili potencijalni) danas bi mogao, pod uticajem astralne energije, da vas odvede na jedno sasvim novo i drugačije mesto. Neće to biti samo jedno revolucionarno iskustvo, već može dodatno rasplamsati strast između vas, koja je malo zagasla u zadnje vreme. Uživajte u čarima današnjeg dana.

 

BIK

Dolazi do promena na ljubavnom planu, pa obratite pažnju da vam ne promaknu. Vaš partner će možda tražiti malo veću slobodu u vezi, dok se vi nadate da stvari krenu malo ozbiljnijim tokom. Polako, ne trčite pred rudu, planirajući stvari koje ne mogu da urode plodom mogu vas samo razočarati.

 

Možda mislite da idete na jedan sasvim običan sastanak večeras, ali zvezde su vam pripremile sve samo ne obično veče. Verovatno da neće biti naročito strastan sastanak i svakako da ga nećete moći opisati kao romantičan, ali će definitivno biti intrigantan toliko da ćete poželeti da se veče nikad ne završi…

 

BLIZANCI

Malo ste neodlučni kada je u pitanju ljubav i romansa. Iz nekog nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a ni jedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak šta više, posvećenost sada može da donese frustraciju kasnije.

 

Zvezde će vas danas svakako obdariti sjajnom komunikacijom kako biste ubedili osobu koja vam se sviđa da je izuzetno cenite. Možda ste se do danas osećali kao da vam je jezik vezan, ali odjednom ćete uvideti kako reči same klize iz vaših usta uz pažnju osobe kojoj se obraćate. Bićete u stanju da raspravljate o bilo čemu sa žarom, samopouzdanjem i smislom za humor.

 

RAK

Malo ste neodlučni kada je u pitanju ljubav i romansa. Iz nekog nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a ni jedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak šta više, posvećenost sada može da donese frustraciju kasnije.

 

Izgleda da danas nikako ne možete pogrešiti sa zvezdama na vašoj strani. Bilo da idete na neki sastanak ili društveni događaj bićete veoma uspešni i u centru pažnje. Zbog vašeg samopouzdanja, moguće je da će vas privući jedna osoba koja takođe želi sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite. Samo napred.

 

LAV

Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nego što krenete dalje.

 

Pod uticajem današnje astralne energije moguće je da poželite da svoj ljubavni život podignete na viši nivo, počevši od duhovnog nasleđa – časova meditacije ili joge. To će vam pružiti neverovatan osećaj, van svakodnevne rutine – nešto kao mali odmor. Ukoliko imate partnera pođite zajedno. Svakako ćete oboje biti veoma zadovoljni, a prijaće vašoj vezi.

 

DEVICA

Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na čega treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacije je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

Današnja blistava astralna energija ohrabruje sva grupna dešavanja i aktivnosti. Ukoliko ste već zadovoljni u vezi, onda ćete upoznati sjajne ljude koji će imati odličan uticaj na vašu vezu. Ukoliko tražite ljubav, onda je sve što treba da uradite da započnete konverzaciju sa onim ko vam se sviđa i videćete šta će se zatim desiti. Mogli biste se prijatno iznenaditi!

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2