LJUBAVNI HOROSKOP za 2. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. AVGUST 2020.

31 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Ovaj dan treba da posvetite brizi o vlastitom zdravlju i generalnoj kondiciji. Ne mislite da će neki problemi nestati sami od sebe. Ako ste se pretvarali da je sa vašim organizmom sve u najboljem redu, pa čak i da je zaista tako, vreme je za rutinsku kontrolu. Ništa bitno nećete propustiti ako jedan dan stavite neke druge obaveze po strani.

 

Nemojte brinuti ako stvari ne budu tekle kao što ste zamislili, jer su vam zvezde pripremile veoma interesantnu atmosferu danas. Ukoliko tražite nekog posebnog, onda je sigurno da ga nećete pronaći na svojim uobičajenim mestima za izlazak. Moraćete se malo potruditi i promeniti mesta, sasvim drugačija od onih na koja obično idete. Nećete biti razočarani!

 

BIK

Danas ćete odlučiti da učinite nešto za vašu materijalnu situaciju. Neke konkretne stvari treba da se promene – sa reči i obećanja pređite na dela. Pokušajte da odredite šta vas najviše motiviše i u kome možete da očekujete podršku. Ako ste sasvim sigurni da mnogo toga možete postići sami, onda je sve u redu. U protivnom, ne ustručavajte se da zatražite savet.

 

Danas ćete biti spremni za iznenađenja. Na izvestan način vaše iskustvo odzvanja vašim trenutnim ljubavnim životom i vrlo je verovatno da ćete veoma uživati u tome danas. Čudno je kako mislite da ste sve sredili u svojoj trenutnoj vezi i onda se pojavi jedna senka prošlosti i vi se pretvorite u nekog drugog. Razmislite šta želite.

 

BLIZANCI

Ovo je odličan dan za meditaciju i, generalno, stvari koje se tiču vašeg duha. Moguće je da ste pomalo razočarani jer se neke stvari ili promene u vašem životu ne odvijaju željenom brzinom. Takođe, vaše strpljenje vas pomalo izdaje. Pokušajte da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku najvažnije. Ne ulazite u nove projekte sve dok stare ne privedete kraju.

 

Danas ćete biti dosta praktični u svim aspektima svog života. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćete uvideti kako partner i vi morate da razgovarate o nečemu što vas muči. Udružite snage danas, kako biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ako vam je zaista bitno da to uradite danas, moraćete se malo potruditi, jer će se trud isplatiti.

 

RAK

Ovo je odličan dan za vas, ali čuvajte se prekomernih obaveza koje ćete biti u iskušenju da preuzmete na sebe. Mišljenja ste da su izvesne finansijske poteškoće iza vas, ali realnost govori drugačije. Mnogo toga u vašoj budućnosti će zavisiti od današnjih poteza. Pokušajte da uvedete neke promene u načinu razmišljanja i/ili ponašanju.

 

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli imati manje fantazija i besciljnih razgovora, a više praktičnog planiranja zajedničke budućnosti. Ukoliko danas osetite da vam veza stoji na klimavim nogama, možda je vreme da preispitate svoje potrebe. Ukoliko vam je potrebno više sigurnosti i stabilnosti, vreme je za razgovor.

 

LAV

Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog čija blizina vam trenutno prija. Neka to bude neko iz vaše porodice.

 

Danas nemojte nikako vagati između svojih emocija ili misli kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija sugeriše da neko vama blizak nema više nameru da sedi i čeka da se vi smislite. Ukoliko se plašite ili brinete da pokažete svoje prave emocije zbog bojazni da ćete biti odbijeni, onda je vreme da se suočite sa njima i kažete šta vam je na srcu…..

 

DEVICA

Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

Trenutna planetarna energija sugeriše vam da malo dublje istražite danas šta izvesna osoba oseća prema vama. Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, nego ste u ranim fazama, onda danas pre nego ikad saznajte šta potencijalni partner oseća, kako biste znali šta da očekujete dalje. Možda je vreme da povedete ozbiljan razgovor.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2