LJUBAVNI HOROSKOP 3. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP 3. AVGUST 2020.

31 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Ne nedostaje vam optimizma i to primećuju svi u vašoj okolini. Ako ste od skoro uplovili u jedan romantičan odnos, on je verovatno glavni razlog takvom ponašanju. Danas biste mogli da u pravom smislu iskusite šta znači kada se neko ne opterećuje sutrašnjicom. Naučite da uživate u momentima i budite svesni da oni zapavo i jesu najbolji recept za dugoročnu sreću.

 

Pod uticajem planetarne energije, danas biste mogli dobiti zanimljivu ljubavnu ponudu. Bez obzira na to šta se dešava u vašem životu, izgleda da imate priliku da se relaksirate u jednoj sjajnoj atmosferi prepunoj ljubavi. Sve što vam je danas potrebno to je uživanje!

 

ŠKORPIJA

Danas ćete najviše razmišljati o novcu i na šta da ga potrošite. Mnogo vremena ćete provesti sa papirom i olovkom praveći spiskove i pokušavajući da odredite prioritete. Neke razmirice sa starim poznanikom vam se ponovo vraćaju u život. Pokušajte da ne izgubite strpljenje i ako ne želite više kontakt sa njim, to mu jasno stavite do znanja.

 

Današnja planetarna energija pružiće priliku svim vezama, ali prvenstveno onim koje su u začetku, da krenu u novom i toplijem pravcu. Koliko daleko ćete ići, to zavisi od vas. U najmanju ruku, imaćete priliku da ostvarite dublju povezanost.

 

STRELAC

Izvesni uspesi iz prošlosti vas i danas čine poprilično zadovoljnim i omogućavaju vam da naročito danas živite na račun stare slave. Iskoristite ovaj dan da se, prvenstveno, dobro odmorite. Takođe, posvetite se i vašim prijateljima. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Budite spremni da se sa njima efikasno suočite.

 

Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste uvideti da je vaš ljubavni život veoma povezan sa poslovnim. Nemojte nigde žuriti. Ukoliko to postane ozbiljno, onda će to biti na jedan opušten način. Nemojte ništa požurivati, jer zaista nema potrebe za tim – što sporije, to zabavnije!

 

JARAC

Voleli biste da provedete dan u društvu pozitivnih osoba koje vam vraćaju osmeh na lice. Pokušajte da susret sa njima organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Pročitajte neku knjigu na temu spiritizma ili prionite na meditaciju.

 

Danas biste mogli uvideti da niste povezani sa partnerom na čisto fizičkom nivou, već na dubljem duhovnom i intelektualnom. To će vam doneti dosta ideja i razgovora, koji će vas još više zbližiti. Zvezde vas podržavaju da isplanirate jedno nezaboravno romantično veče.

 

VODOLIJA

Ukoliko želite da ostvarite neki veliki cilj ili želju, ovaj dan je izuzetno pogodan za to. Na porodičnom polju je sve u najboljem redu i konačno možete da kažete da su vam odnosi izuzetno harmonični. Sledi vam jedan poslovni predlog koji treba pažljivo da razmotrite. U pitanju je saradnja koja bi iziskivala preseljenje u drugo mesto ili čak državu.

 

Ovo će biti veoma uzbudljiv dan kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija obezbedila vam je nestanak svake tenzije. Ovo je dan, iskreno, kada treba otvoreno pokazati strast i iskrena osećanja, jer će vas to relaksirati i učiniti da se daleko bolje osećate.

 

RIBE

Imate mnogo razloga za sreću, a ovo se najviše odnosi na vaš ljubavni život. Jedan telefonski poziv od voljene osobe učiniće vas najradosnijom osobom na svetu! Danas konačno možete da uživate u njenom društvu, a da vas pri tom niko ne ometa. Povedite računa o vašem imunom sistemu, pogotovo ako ste u poslednje vreme bili podložni čestim prehladama.

 

Vaš partner danas će biti veoma nežan i posvećen vama, a takvi treba da budete i vi prema njemu. Zvezde vas podržavaju da uradite sve što je potrebno kako biste bili zadovoljni. Jednostavno budite ono što jeste, nemojte kritikovati druge nego im laskajte.

Стране: 1 2