LJUBAVNI HOROSKOP 3. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP 3. AVGUST 2020.

31 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Pred vama je mnogo posla, a tako malo vremena. Najlakše se snalazite kada je reč o finansijama i planiranju budžeta, bilo porodičnog, bilo poslovnog. Očekuje vas dosta rada za računarom, pa se naoružajte strpljenjem. Poseta prijatelja koga dugo niste videli mogla bi da vam poremeti planove. Pokušajte da susret ostavite za neki drugi dan.

 

Ukoliko postoji želja, postoji i način, posebno danas. Pričajte, smešite se, budite šarmantni i pokažite partneru koliko vam je stalo. Ukoliko niste u vezi, zvezde vas ohrabruju da kažete to onome ko vam se sviđa. Budite iskreni. Nećete imati nikakve sumnje u njegove namere.

 

BIK

Doći ćete do nekih informacija koje će vas mnogo iznenaditi, a verovatno i uznemiriti. Poželećete da ih istog momenta podelite sa drugima, ali je od naročite važnosti da o tome nikome ne govorite. Jedna ženska osoba iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja ima manjih zdravstvenih problema koje najverovatnije preuveličava. Naoružajte se strpljenjem.

 

Danas ćete imati daleko više da ponudite partneru nego juče, to je sigurno. Vaše fantazije mogle bi postati stvarnost, a upravo su one te koje mogu popuniti prazninu i započeti jedno fizičko „izlečenje“. Pred vama je divan dan, te ga iskoristite…..

 

BLIZANCI

Danas ćete, posle dužeg vremena, konačno biti u prilici da negde otputujete. Pre samog putovanja, bićete u raznim dilemama; da li uopšte ići ili ne, koje su prednosti, a koje mane i slično. Umesto da se fokusirate na uživanje koje je pred vama, vi brinete oko nepotrebnih stvari. Romantika i stvari koje se tiču ljubavi danas u drugom planu.

 

Danas bi moglo doći do onog slatkog zavođenja koje jedno prijateljstvo pretvara u nešto dublje. Zvezde vas ohrabruju da malo flertujete sa osobom koja vam se sviđa (ili partnerom). To može da se desi u kancelariji usred svakodnevne rutine, ali će se svakako nastaviti i nakon radnog vremena.

 

RAK

Dan koji je pred vama je veoma pogodan za započinjanje novih projekata. Ako ste u stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenim bićem. Mogli biste da otkrijete sasvim nove dimenzije ljubavi. Takođe, danas vaša kreativnost dolazi do punog izražaja, te se stoga potrudite da je usmerite na pravi put. Čuvajte se padova.

 

Sa današnjom planetarnom energijom, vrlo je moguće da će se ljubav razviti u sasvim novom pravcu, u vašem svakodnevnom okruženju, a sve zbog male kreativnosti i pravljenja atmosfere, koja jednu noć može pretvoriti u fantaziju. Ne mora to uvek da bude ezgotično putovanje u pitanju. Možete, dakle, kod kuće napraviti jedno takvo.

 

LAV

Veoma ste srećni i bezbrižni, jer vam intuicija govori da je divan dan pred vama. Danas ćete biti u prilici da ostvarite sve što poželite! Bilo da je u pitanju karijera, emotivni ili društveni život, uspeh vam je zagarantovan. Ukoliko vam nedostaje podrška na nekom polju, ne ustručavajte se da je zatražite. Pomoć je bliže nego što trenutno mislite.

Imate reputaciju da ste veoma emotivni, iako ste poprilično stabilni i prizemljeni. Ovo će posebno danas doći od izražaja kada uspete da ostvarite dublju vezu sa onim ko vam je drag. Zvezde vas ohrabruju da ostvarite dublju konekciju i stabilizujete svoju vezu na duže vreme….

 

DEVICA

Bilo da odlučite da se danas racionalno ponašate ili provedete dan u sanjarenju, veoma ste zadovoljni u kom pravcu ide vaš život. U bliskoj budućnosti ćete posetiti jednu daleku zemlju i to će vas neizmerno obradovati. Ako ste u poslednje vreme doživeli neki poslovni trijumf, znajte da će se i danas nizati uspesi na profesionalnom planu.

 

Vaš partner bi mogao danas da vam bude pravi izvor zabave i podrške, posebno ako očekujete neke probleme na poslu ili u nekom drugom delu vašeg života. Postoji velika povezanost između vas dvoje. Današnji dan bi mogao još više da vas poveže i zbliži, što će vam oboma prijati…..

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2