HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom, u afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom, u afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu

31 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da će vam današnji dan biti prilično napet i da ćete na sebi nositi veliku dozu odgovornosti. Niste spremni da sve obaveze iznesete sasvim sami na svojim leđima.

LJUBAV: Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom vam dolaze. U afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu. Moguće je da u nekim trenucima prelazite određene granice.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenim pritiskom vas očekuju. Moguće je da ćete biti napeti i nervozni i da će stres prilično negativno da se odrazi na vaše zdravlje.

 

BIK

POSAO: Dolazi vam šansa za finansijsko poboljšanje iako to niste očekivali. Bez obzira na materijalno stanje, vlada napetost na poslu. Ne osećate se dobro u tom kolektivu.

LJUBAV: Moguće je da ste pronašli osobu koja vam jako odgovara i da sada polako pravite zajedničke planove. Pred vama je period u kojem ćete uživati u ljubavi i nežnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili nervoza. Današnji dan vam nije preterano povoljan pa neke probleme sa zdravljem možete da imate i na nervnoj bazi. Pred vama je napet period…

 

BLIZANCI

POSAO: Nagle promene vas očekuju. Moguće je da ćete sasvim iznenada preseći. Neki saradnici bi mogli da vas napuste. Nemojte da se nadate da ćete sada uspeti sve lako da rešite.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi jer na svim drugim poljima imate opterećenja koja vam na neki način odvlače pažnju. Moguće je da će iz tog razloga vaša veza zapasti u krizu.

ZDRAVLJE: Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete biti podložni problemima na ovom polju. Povećajte unos magnezijuma.

 

RAK

POSAO: Promena posla vam dolazi i ovaj put je nećete zaobići. Ako to niste očekivali malo teže ćete naći nova rešenja. Potrudite se da tokom današnjeg dana budete dovoljno strpljivi.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neku svađu u javnosti ili će voljena osoba pred drugima izjaviti nešto što će vas iznervirati. U svakom slučaju oseća se napetost u vašem braku.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas pa bi bilo dobro da u narednom periodu posetite stomatologa. Vreme je da se pozabavite svojim zdravljem malo više.

 

LAV

POSAO: Jedino što može da vam stvori problem su veća očekivanja. Povoljan je dan za putovanje u inostranstvo. Ako očekujete neke vesti iz daleka bićete zadovoljni.

LJUBAV: Energični ste, imate svoje Lavovsko samopouzdanje i uživate u osvajačkim pohodima na polju flerta. Možete da očekujete da ćete danas imati neko zanimljivo novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguća je sklonost gojenju. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma napeti i skloni prejedanju na nervnoj bazi. Izbegavajte masnu hranu kao i slatkiše..

 

DEVICA

POSAO: Očekuju vas nagle finansijske promene. Moguće je da ništa neće biti onako kako ste predviđali i očekivali. Potrudite se da sa svoje strane date maksimum oko obaveza.

LJUBAV: Ljubomora vas izjeda kao i nepoverenje prema voljenoj osobi. Moguće je da ćete biti skloni burnim reakcijama i svađama. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguć je kamen u bubregu ili problemi vezani za urogenitalni trakt. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni brojnim tegobama na polju zdravlja pa se pazite.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2