HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom, u afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom, u afektu svašta govorite i radite, nemate kontrolu

31 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Postepeno prolazi bura koja je bila naglašena u prethodnom periodu. Moguće je da ćete imati priliku za dodatni posao. Uradite ono što je do vas kako biste razrešili situaciju.

LJUBAV: Veza izlazi iz krize, stanje se stabilizuje i emocije vam se vraćaju. Pogotovo je povoljan dan za muške Vage. Možete da očekujete i početak neke nove veze ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate sasvim. Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Stanje vam je na ovom polju stabilno i zadovoljni ste.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Rešili ste da privedete kraju neki važan posao i ništa vas u tome neće sprečiti. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi na ovom polju zacrtali.

LJUBAV: Polako će vaša veza ući u kriznu fazu, moguće je da ćete biti skloni nekim novim problemima i svađama koje dolaze neočekivano. Izbegavajte da pravite veću tenziju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas. Potrudite se da poradite na tome da vam ishrana bude kvalitetnija i da se više posvetite svojim navikama.

 

STRELAC

POSAO: Očekuju vas neke poslovne promene, moguće je da radno okruženje donosi neku napetost. Potrudite se da sa svoje strane date maksimum kako bi rešili probleme.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vas je ostavilo bez daha polako počinje da se pretvara u iščekivanje i nestrpljenje. Ne ide sve kao što ste želeli. Budite strpljivi, biće boljih dana.

ZDRAVLJE: Pazite na želudac koji bi mogao da vam bude veoma osetljiv u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Osetljivi ste.

 

JARAC

POSAO: Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, sada ste rešili da stavite tačku na to. Moguće je da ste imali neke gubitke i da je sada vreme da pokažete šta ste naučili na svojim greškama.

LJUBAV: Očekuje vas fatalna privlačnost sa osobom koja se potpuno izdvaja iz okruženja na koje ste navikli. Kao par privlačite pažnju i delujete veoma simpatično zajedno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa pritiskom i nestabilnosti na ovom polju. Važno je da više pazite na sebe.

 

VODOLIJA

POSAO: Čuvajte se ako planirate putovanje, ništa neće ići onako kako ste želeli i očekivali. Pred vama je period u kojem možete da imate manje komplikacije, štete i slične okolnosti.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom koja vlada sa voljenom osobom. Postoje veliki konflikti i polako dižete ruke od traganja za rešenjima. Moguće je da vam se bliži konačan kraj.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi i podložni raznim problemima kada je u pitanju zdravlje. 

 

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati veće troškove nego što ste planirali ali ćete uspeti sve to da izbalansirate. Potrudite se da sa svoje strane uradite sve kako se bolje organizovali.

LJUBAV: Niste fokusirani na ljubavno polje danas. Ukoliko imate partnera manje razmirice postoje ali sve je rešivo. Važno je da pokažete spremnost da se prilagodite.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro zdravlje danas. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da budete zabrinuti. Imate mnogo snage i energije u sebi i zadovoljni ste opštim stanjem.

Стране: 1 2