HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom!

12 јула, 2020 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju poslovno polje. Sreća vas prati danas. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite postepeni napredak.

LJUBAV: Nalazite se u stabilnoj emotivnoj vezi sa osobom kojoj verujete. Na polju ljubavi vam ništa ne može pokvariti sreću. Ukoliko ste slobodni, uskoro vas očekuje novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da pvećate unos vitamina. Zdraviji stil života je jako važan kako biste se bolje osećali i uspeli da ostvarite harmoniju na svim poljima.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Ako budete prihvatili neki dodatni posao ili angažman nećete se pokajati. Pred vama je odličan period za ovo polje.

LJUBAV: Neočekivane promene na polju ljubavi su pred vama! Moguće je da će vam prići jedna veoma zanimljiva osoba. Spremni ste za nove ljubavne avantute i zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Mogući su problemi koji se vezuju za ukočenost u oredelu kičme, vrata i ramena. Idite na masažu i posavetujte se sa fizioterapeutom.

 

STRELAC

POSAO: Svojim trudom dolazite do jako dobrih rezultata. Uskoro će vam biti ponuđeno unapređenje. Možete da očekujete da će vam karijera ići uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Povoljan je dan za novo poznanstvo ako ste slobodni. Ukoliko već imate partnera, nema većih promena. Lepo se slažete kada ste zajedno i uživate u nežnim trenucima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u stomaku. Mogući su problemi sa probavom. Pazite na ishranu i na unos tečnosti. Potrudite se da vodite računa o svojim navikama.

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da potpišete važan ugovor sa nekim od saradnika koji vam može obezbediti veći obim posla. Pred vama je povoljna faza za pregovore i dogovore.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja i smatrate da ima nade da ostanete zajedno. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima. Mogući su problemi sa kijavicom, kašljanjem i alergijama. Izbegavajte duvanski dim kao i zagušljive prostorije.

 

VODOLIJA

POSAO: Sve vam ide od ruke i ne biste trebali da imate veće probleme. Stanje na polju posla je sasvim solidno. Nedeljni dan vam protiče mirno i ne biste trebali da očekujete veće probleme.

LJUBAV: Pored svog partnera imate sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste izborom koji ste napravili na ovom polju. Možete da očekujete generalno pozitivnu situaciju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, prijaće vam aktivnost. Posvetite se svojim potrebama i uživajte u lepom danu koji je ispred vas. Ništa ne bi trebalo da vas preterano opterećuje sada.

 

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete izuzetno povoljan dan i srećne okolnosti. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite bolju zaradu nego što ste očekivali.

LJUBAV: Ukoliko ste u odnosu sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, moguće su manje prolazne nesuglasice. Pred vama je dan tokom kojeg može biti nestabilnosti na polju emocija.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi. Moguć je i stomačni virus. Izbegavajte hranu nepoznatog porekla, proveravajte rok trajanja namirnica i pazite na sebe.

Стране: 1 2