Veza sa istim horoskopskim znakom, da ili ne? Otkrivamo šta na to kažu najbolji astrolozi!

Veza sa istim horoskopskim znakom, da ili ne? Otkrivamo šta na to kažu najbolji astrolozi!

8 јула, 2020 Off By MAKI

 

Vage

 

Ovo može biti zajednica puna ljubavi, ker ste oboje okrenuti udovoljavanju svom partneru i održavanju balansa i pravičnosti u odnosu. Međutim, opasnost se krije u tome što ostajete previše površni: projektujete predivnu sliku savršene ljubavi, dok vaša ozlojeđenost ostaje ispod površine. Moraćete malo produbiti vezu kako biste iskoristili pun potencijal koji ona poseduje.

 

Škorpije

 

Strast, opasnost, intrige… Dve Škorpije imaju sve! Možda i previše. Poverenje je ključno da bi veza između dve Škorpije opstala. Ukoliko jedan ili oba partnera imaju sklonosti prema ljubomori ili sumnji, pripremite se za ludu vožnju! U ovoj kombinaciji, najvažnije je da delite međusobno svoja najdublja osećanja, ali ne treba svakodnevno puniti partneru glavu sa tim, kako ne biste podstakli ozlojeđenost druge strane.

 

Strelčevi

 

Evo jedne zabavne kombinacije. Vi zajedno radite ono što vam srce želi. Vaša jaka ubeđenja mogu da vode do diskusija na duhovnom nivou, ali oboje prihvatate mišljenje druge strane. Pravi problemi javljaju se u momentu kada jedno od vas poželi da se obaveže, a drugo ipak voli svoju slobodu. Duhovna veza vas drži zajedno.

 

Jarčevi

 

Možda ne mislite da je ovo neki dobar, romantičan spoj, budući da ste oboje teški realisti. Vaša praktična priroda dozvoljava da cenite prirodu druge osobe, ali bez iluzija. U ovakvoj vezi, možete biti ono što zaista jeste, samo nemojte dozvoliti vašim ambicijama ili potrebi za statusom da uzmu prioritet u odnosu na negovanje porodičnog života.

 

Vodolije

 

Vodolije odlikuje otvorenost u mišljenju i tolerancija, pa čak i uživanje u tuđoj ekscentričnosti. Dve Vodolije lako postaju najbolji prijatelji, ali na emotivnom polju, ovaj spoj nije baš idealan. Obe Vodolije mogu biti stidljive kada je reč o priznavanju osećanja, kao i prelazak na ozbiljne veze. Kako biste sačuvali strast, moraćete da napustite svoju zonu udobnosti i probate nešto novo.

 

Ribe

 

Ribe su večiti sanjari, što u ljubavnoj kombinaciji radi i za vas i protiv vas. Oboje možete beskrajno plutati oko svoje fantazije, ali nikada ne spustiti sidro u sigurnu realnost. Pripadate osobama koje „stalno nose ružičaste naočare“, što zapravo znači da vaša druga polovina „ne može ništa da uradi pogrešno“, što je dobro, osim ukoliko ta osoba ima ozbiljan problem, a ne samo nespretnost. Morate pronaći treće lice da biste sredili finansije.

Стране: 1 2