OVAN: Prgav, ali NAJODANIJI horoskopski znak!

OVAN: Prgav, ali NAJODANIJI horoskopski znak!

5 јула, 2020 Off By MAKI

Ovan je jedan od retkih horoskopskih znakova koji je toliko odan… On kada VOLI, VOLI do kraja i nikada mu ne padne na pamet da se upusti u preljubu…

 

Zaljubio se? Tada njegova nepromišljenost naprosto iznenađuje ljude. Predaće vam se puna srca, siguran samo u jedno – da ste vi ona prava, najbolja i najsvetija ljubav koju je čekao godinama. Ako ste mu raspršili san, budite spremni na ludačka zavođenja, ali nakon određenog vremena poput munje mu bljesne saznanje da i vi niste Bog zna kakva, možda bolja čak čeka na nekom drugom kraju grada u nekom drugom snu. Kada vas zavoli, nikada vas neće lagati, tj. iskreno će nastojati da ne laže u čemu će ga sprečavati i njegov veliki idealizam.

 

Sve žene koje su bile pre vas i dalje su u igri, ali, naravno, drugačijeg intenziteta i značaja. On ne može živeti bez njih, pripremite se na to. Jedna vredna informacija – Ovnovi su najčešće fizički nesposobni održavati vezu s više osoba istovremeno. To se jednostavno ne uklapa u sliku o iskrenoj i pravoj ljubavi.

 

 

 

Mada vaš ljubavnik Ovan uvek insistira voditi glavnu reč, on će uvek prvi prići i izviniti će vam se nakon svađe, a i biće uvek pored vas kad vam je potreban, tj. kad ste nesrećni ili bolesni. Davaće vam komplimente i ceniće vaše sposobnosti dajući vam podsticaj. U braku će uvek dominirati. Neće dopustiti da brinete o načinu na koji on troši svoj novac. Uostalom, on ga je zaradio, zar ne? Možda će menjati poslove, sve dok ne pronađe posao u kojem će biti sam sebi gazda, ali neće dopustiti da vi umrete od gladi. On će uvek pronaći način da nešto zaradi.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2