OVAN: Prgav, ali NAJODANIJI horoskopski znak!

OVAN: Prgav, ali NAJODANIJI horoskopski znak!

5 јула, 2020 Off By MAKI

Od vas traži da budete krajnje ženstveni, ali da imate nešto i divljeg u sebi. On želi da budete nezavisni, ali da on naravno u svemu tome prednjači barem jedan korak ispred vas. Od vas očekuje da ga shvatite i da mu budete privrženi, ali nikako nemojte biti ponizni. Zgaziće vas jako brzo.

 

U svakom slučaju, puno toga Ovnovi traže i ako ste zaljubljeni ne sme vam nedostajati energije i volje igrati se s njima. Uostalom, kada malo bolje razmislimo, zaista morate biti nešto posebno kada ćete ući u zajednički život s ovakvim tipom osobe. Bićete srećni ako uspete pronaći zlatnu sredinu. Ako to ne uspete, iskrcajte se već na sledećoj stanici jer možete inače samo protraćiti svoje vreme i osećanja. Srećno, dragi moji – Ovnovi su sjajni, ali puno zahtevaju.

Muškarac Ovan

Čudna iskustva žene imaju s ovim muškarcem. U jednom trenutku će vas zasuti strastvenim izljevima nežnosti, a već u sledećem može biti leden poput ledenjaka koji plove Severnim morem. Likom i ponašanjem odaju mnogo mlađu osobu nego što to jesu, što može biti prijatni, ali taj njihov mladalački izgled može otegnuti i njihovo sazrevanje, što je, naravno, štetno.

Često su nestrpljivi, odvažni su i pouzdani, uvek ispred drugih, a često i ispred samog sebe. Plemeniti su i sa svojim vremenom i novcem, ali i razdražujuće netolerantni, bezobzirni, sebični i puni zahteva.

 

 

Žena Ovan

 

Nezavisno od toga koliko robusno može izgledati, ova žena ništa manje ne živi za ljubav od ostalih ženstvenih znakova. Hm, ako ste se zaljubili u ženu Ovna, onda ste srčan i hrabar muškarac. Shvatićete brzo da je ljubav za nju biti njenog postojanja, ali će se istovremeno zaokupiti obvezama oko sebe i samom sobom.

 

Ovnica lako živi bez muškarca, i to puno lakše od bilo koje žene koju možete sresti ili upoznati. Naravno, živeti bez muškarca jedna je stvar, ali bez ljubavi ne ide! Ona večno žudi za herojem svojih snova. Inače sama otvara vrata, pali cigaretu, ne dopušta da joj se pridrži kaput, zove taksi, tegli stvari, ali iz čisto praktičnog razloga – za nju je to najbrži način da se to uradi.

 

Zbog legendarne nestrpljivosti, a i snage koja plaši muškarce, ona će gotovo uvek prva preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Doduše ima ona hrpu nedostataka, ali malo upozorenje pretendentima – lakše se pali na muškarce koji uspevaju odoleti njenom šarmu. Tada će vas osvajati s takvom snagom, strašću i malim ludostima da će lako pasti pod noge ispunjen fascinacijom i ludom ljubavlju za nju.

 

Dobro, može se reći da je prenaporna, snažna, ali je karakterna i može prkositi ustaljenim običajima, a ako je, dragi moji, stisnete preko mere u nameri da joj identitet ogolite, otići će. Takvu intervenciju u karakter nikome ne dopušta!

Стране: 1 2