Da li je greh voleti MLAĐE MUŠKARCE? KUGUARKE očigledno ne misle tako… Proverite da li ste jedna od njih!

Da li je greh voleti MLAĐE MUŠKARCE? KUGUARKE očigledno ne misle tako… Proverite da li ste jedna od njih!

5 јула, 2020 Off By MAKI

Baš zbog svojih godina, kuguarke znaju šta znači uživati u životu. Prošle su ih mladalačke bubice, neiskustvo, prvi padovi, strahovi i patnje. Sada, one vladaju svojim životom jer znaju šta hoće.

 

 

Poznaju sebe bolje nego iko, znaju šta vole i tome streme. One jednostavno ne gube vreme.

Evo nekoliko ključnih stvari koje ih opisuju.

 

 

Dobro držanje

Kuguarke stoje uspravno, podignute glave i ramena. One se ničega ne stide i to im daje mogućnost da uvek i na svakom mestu izgledaju samouvereno.

One su opuštene

Osoba koja je sigurna u sebe obično je uvek opuštena. Kada ulazi u novu sredinu, bilo da je reč o restoranu, baru ili kućnoj zabavi kod prijatelja, ona je nasmejana. Osim što se na njoj vidi, i u razgovoru se oseća da je smirena, strpljiva, da nigde ne žuri, ničega se ne stidi i ni od koga ne plaši.

 

 

 

Oči u oči

Kao i puma ili bilo koji drugi predator, i kuguarke nemaju problem sa stidljivošću. Sagovornika gledaju u oči, kao što uostalom rade samouvereni ljudi.

One žele da uživaju u svakom momentu i u tome ih razlika u godinama ne sprečava

Mlađi muškarci su otvoreni, neizmučeni, život je ispred njih. Oni su romantični, spremni da probaju nove stvari i ne plaše se. Oni se ne plaše da kažu šta ih interesuje ni u krevetu ni van njega. Oni vole da žena ima inicijativu i zna šta hoće. Zato veoma često ovakve veze, iako osuđivane, imaju budućnost.

Стране: 1 2