BIK: Može vam dati SRCE NA DLANU, ali drugu šansu NIKADA!

BIK: Može vam dati SRCE NA DLANU, ali drugu šansu NIKADA!

5 јула, 2020 Off By MAKI

U poslu mu i te kako možete verovati. Horoskopski znak bik dobro zna šta želi i veruje u ostvarive ciljeve. Jedino što mu može stati na putu ka uspehu je tvrdoglavost.

 

 

Osobe rođene u ovom znaku toliko veruju u ispravnost svojih ideja da će slepo i tvrdoglavo ići isključivo ka svom cilju, ne obazirujući se na prigovore, zamerke ili upozorenja oko sebe.

Bik je jedan izrazito stabilan znak, veoma staložen i strpljiv. On se čvrsto stoji iza svog mišljenja i ne menja ga. Jednom kada vam saopšti svoje stavove – toga će se držati uvek. Ne pokušavajte da utičete na promenu njegovih principa.

 

Ako tražite najboljeg prijatelja možete ga naći upravo u ovom znaku. Bik znak je otvoren sa ljudima i odmah ćete znati da vam je ponudio prijateljstvo. Pružiće vam ruku, ponuditi saradnju, pomoć, pozvati vas na susret.  To su neki dokazi da on pruža prvi korak ka prijateljstvu sa vama.  Kao i u ljubavi, možda će vam delovati da je posesivan, ali on to nije, samo mu nije drago da provodite vreme sa nekim drugim, ako ste mogli sa njim.

Svi vole biti u društvu osoba rođenih u znaku Bika .

 

Iako je veoma otvoren i uvek tu ako vam treba pomoć i njemu je potrebna pomoć i pažnja.

Bikovi  od prijatelja očekuju da budu uz njega onda kada im  treba pomoć i očekuju da ne budu iznevereni. Izdaja i laž vas može uvrstiti van liste prijatelja i to odmah. On retko kad daje drugu šansu.

Стране: 1 2