ZABAVNA, LJUBAZNA, PROVOKATIVNA… Najpoželjnija žena u Horoskopu! – ŽENA BLIZANAC

ZABAVNA, LJUBAZNA, PROVOKATIVNA… Najpoželjnija žena u Horoskopu! – ŽENA BLIZANAC

5 јула, 2020 Off By MAKI

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

 

 

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru s njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate jer će oceniti da ne mislite dovoljno – prepustite joj se i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete?

 

E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pronadje smisao. I puna je iznenadjenja. Kad ste najmrzovoljniji iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što trazi od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, jer to ne može da oprosti.

 

Ovo su žene koje obično lepo izgledaju, neobavezno deluju i kao da su stalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene devojčice koje od detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajuća okolnost kada je seksualni život u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da li je uvukla stomak, da li je veš dovoljno seksi… Misli joj ne daju mira i vrhunsko zadovoljstvo doživljava uvek u kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da se zaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva i isprobava sve što je do tada čula ili negde pročitala…

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2