Žena BIK: Nije ona TVRDOGLAVA, već je SNAŽNA žena koja NE DA NA SEBE!

Žena BIK: Nije ona TVRDOGLAVA, već je SNAŽNA žena koja NE DA NA SEBE!

4 јула, 2020 Off By MAKI

Žene rođene u zaku Bika su snažne dame koje ostavljaju utisak nepokolebljive osobe. Mnogi ih nazivaju „tvrdoglavim“, ali je činjenica da one imaju svoj stav o svemu.

 

 

One imaju svoje viđenje na sve teme ovog sveta i uopšte se ne treba truditi da se dopre do njihove svesti, ne bi li se mišljenje promenilo. One naprosto neće odstupiti od svog mišljenja, jer bi tako nešto smatrali teškim porazom. Uz veoma malo truda, one uspevaju da kreiraju stanje kakvo im odgovara. One su jako uspešne u privatnom biznisu i pre ili kasnije njihovi putevi vode u samostalnu karijeru. Moguće je da u početku rade za drugog, ali će se žena Bik odlučiti na samostalnu karijeru, čim stekne dovoljno kapitala da sve ono što je smislila uspe da realizuje. Uz trud, ona sigurno može da dođe do nekih lepih poslovnih rezultata.

 

 

Zadovoljna žena Bik, je samo ona koja je postigla lepe rezultate u poslu. Ako u tome nije uspela, ona definitivno ide u neku drugu krajnost i zaista može da postane „teška“ za svoju okolinu. Ona je u stanju 24/7 da priča o poslu, novcu, uspehu, karijeri, što ume da bude opterećujuće. Zbog toga može da bude u riziku da izgubi neke prijatelje, ali naposletku, to se izniveliše na način što počnu da se druže sa kolegama iz posla ili sa nekim drugim ljudima, koji su takođe karijeristi.

 

U ljubavi ona ume da bude nežna, ali je veliki zadatak na njihovim partnerima da se prilagode, ali i da budu karakterno snažniji od nje. Njihov talenat je dovoljno dobar i za umetnost i za sport, iako će one pre da se odluče da svoj dar razvijaja paralelno sa poslom koji obavljaj u sferi hobija, jer je tako najsigurnije.

 

Žena u znaku Bika u ljubavi

 

Žena Bik najviše ceni istinu i stabilnost. Ništa ne može biti vrednije od istine! Zapamtite njenu vatrenu narav, postoji ogromna strast koja leži ispod mirne i stabilne fasade. Žena u znaku Bika jednostavno nije otključana za ceo svet koji je okružuje.

Strastvena i uvek nežna, žena Bik će svojom zavodljivošću razmaziti svog partnera i u spavaćoj sobi i van nje. Ona će uvek izdvojiti posebno vreme za udvaranje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2