HOROSKOP ZA SUBOTU – Očekuje vas SUDBINSKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI, koji će promeniti čitav vaš život!

HOROSKOP ZA SUBOTU – Očekuje vas SUDBINSKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI, koji će promeniti čitav vaš život!

3 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbegavajte veća ulaganja koja bi sada mogla značajno da vas oštete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete iz prethodnog perioda. Vraća vam se komunikacija, pa i interesovanje da sa tom osobom razvijete dublji odnos.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Mirujte i obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspeha. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vaš poslovni odnos napredovao.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da nađete novu ljubav za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom. Povedite računa o tome šta jedete, pazite na rok trajanja namirnica i na to kakvo je poreklo hrane koju unosite. Vodite računa o sebi.

 

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas važan sastanak na kojem će se na neki način odlučivati o vašoj poslovnoj budućnosti. Moguće je da imate tremu i da vas hvata nervoza oko javnog izlaganja.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka mlađa osoba. Pokušaćete da joj stavite do znanja da ste zainteresovani za vezu. Spremni ste da uradite sve što možete da njenu pažnju pridobijete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Prijaće vam da budete fizički što aktivniji danas.

 

RAK

POSAO: Moguće je da imate neke nerazjašnjene situacije na poslovnom planu. Sada je vreme da se tome posvetite. Potrudite se da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Imali ste velika očekivanja i ostali razočarani. Ne treba da verujete pogrešnim ljudima. Potrudite se da najvažnije stvari u vezi intime ipak zadržite za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke hormonalne probleme i promene. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

 

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana sve zavisi od vas. Vaše odluke su sada ključne za rasplet poslovne situacije na ovom planu pa se zato potrudite da budete dovoljno racionalni.

LJUBAV: Možete da se nadate lepim dešavanjima sa osobom koju volite. Uživate u romantici koju zajedno stvarate. Spremni ste da se opustite i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa niskim pritiskom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti malaksali i prilično umorni.

 

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju posao. Potrudite se da završite stare obaveze i da vam ništa ne ostane za kasnije. Vi možete da budete efiksani ako to želite.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja je za vas veoma posebna. Moguće je da ste više od prijatelja a manje od prave ljubavi. Ipak, taj odnos sada za vas predstavlja nešto posebno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Nastupa faza nervoze i stresa sa kojom ne možete sasvim lako da se izborite. Potrebno vam je neko vreme da se stabilizujete.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2