Žena BIK: Nije ona TVRDOGLAVA, već je SNAŽNA žena koja NE DA NA SEBE!

Žena BIK: Nije ona TVRDOGLAVA, već je SNAŽNA žena koja NE DA NA SEBE!

4 јула, 2020 Off By MAKI

 

Žena Bik u ljubavi se nikada neće prepustiti pre nego što u potpunosti ne upozna svog partnera, tek kada je sigurna da je napravila pravi izbor prepušta se. Ona nije ljubomorna, osim ako je ne isprovocirate.

 

Nežna i senzualna, žena u znaku Bika uvek uživa u romantičnim udvaranjima i nikada ne žuri da stupi u vezu. Može se čak dogoditi da ona sačeka da strast popusti pre nego što uđe u intimni odnos sa partnerom. Žena Bik je veoma velikodušna prema svom partneru, iako je Bik poznat po tome što je donekle egocentričan, ona će često staviti potrebe drugih ispred svojih. Ova žena ne zahteva toliko uzbuđenja kao druge žene, nudi odnos koji je konstantan. Jako je teško istinski naljutiti ženu Bika jer će ona uvek naći način da opravda ono što bi drugi odmah osudili negativno. Ova žena će uvek da neguje i da se brine za svoje najmilije i uvek na iznenađujuće romantičan način, ali ima i ona svoje granice, njen najmiliji moraju naučiti ko je ona i nastojati da se uvek bore za nju.

 

Kada je u pitanju atrakcija, “tajno oružje” ove žene je vedrina. Potencijalni partner ove žene će osetiti da je ona čvrsta osoba, nikada očajna ili preterano zahtevna, i baš prava osoba. Žena Bik nije upadljiva, ona je senzualna i ženstvena i veoma jake volje. Poseduje izuzetno umirujuću auru što je poprilično neuoičajeno u svetu koji je naizgled ispunjen ljudima pod stresom. Ovoj ženi je lako verovati i računati na nju.

 

Ako se zamerite ovoj ženi nemojte očekivati odmah da će odreagovati burno, ona čvrsto veruje da je najbolja osveta tišina i ona je verovatno opravu.

 

Žena Bik je pravi stručnjak za istraživanje nove osobe u svom životu, zbog toga retko dolazi u vezu sa osobom koja je sumnjiva. Veliki je slušalac te od ove osobe uvek možete očekivati da će znati da vas sasluša i da vam ponudi savet i podršku. Ženi u znaku Bika treba dosta vremena da pusti ljubav u svoje srce, ali kad ona to dozvoli ljubav može biti neograničena. Ona će tu ljubav braniti do smrti, ukoliko se pokaže potreba. Možda nećete ni primetiti do trenutka dok ne dodje situacija da treba da vas brani, tada ćete primetiti koliko se trudi da zaštiti vašu ljubav i koliko vas voli.

 

Žena u znaku Bika može biti savršen životni partner sa pravom osobom. Istrajnost koja je navedena kao osobina u svakom aspektu njenog života će zaista pomoći da veza ili brak bude uspešan. Ona uživa u bliskosti odnosa i uživa u ljubavi i intimnosti. Ona je najviše kompatibilna sa Rakom, Devicom, Vagom i Ovnom.

Стране: 1 2