Žena VAGA – Osećajna je i strasna. Poseduje izuzetan šarm, ljupka, PRIJATNA i INTELIGENTNA.

Žena VAGA – Osećajna je i strasna. Poseduje izuzetan šarm, ljupka, PRIJATNA i INTELIGENTNA.

30 јуна, 2020 Off By MAKI

One važe za najlepši znak zodijaka, što ni ne treba da čudi jer se zna da su pod jakim uticajem Venere…

Osoba rođena u znaku Vage je neko ko je u stanju da se bori za ono do čega joj je stalo. Istina, ona ne deluje kao neko ko je to u stanju da uradi, ali zapravo je potpuno drugačija nego što se čini….

VAGA

Ona je lepotica, najlepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena lepota je dobar genetski materijal za faktor nasleđa. Lepih manira, Vaga pleni kao boginja koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najlepšom fizionomijom u celom Zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su lepe građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosečna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. Telo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2