VODOLIJA je OSOBA jake volje, nikad ne odustaje, puna ENERGIJE i bori se za svoje ciljeve, ma kakvi oni bili…

VODOLIJA je OSOBA jake volje, nikad ne odustaje, puna ENERGIJE i bori se za svoje ciljeve, ma kakvi oni bili…

30 јуна, 2020 Off By MAKI

U današnje vreme je teško pronaći pravog prijatelja koji je uvek tu, ali ako naiđete na osobu ovog horoskopskog znaka – znajte da ste našli osobu koja vam može biti najbolji prijatelj do kraja života!

Reč je o Vodolijama.

Kao znak kome je glavna odlika prijateljstvo, Vodolija vlada na ovom planu. Ona zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe sa kojima mogu biti prijatelji. Vodolije lako mogu da stave emocije na stranu i urade ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju da paze dok to rade.

One su iskrene, otvorene i radoznale osobe. Takva iskrenost bi trebalo da se ceni jer vas nikada neće slagati i uvek će vam reći ako vam neka odeća ne stoji lepo ili ako ste se ugojili, ali sve na simpatičan i vrlo spontan način koji uglavnom zna da oduševi ljude. Doduše, u posebnim situacijama kada to od njih situacija zahteva, znaju i da slažu kako bi izbegle neprijatnost.

Vodolije su otvorene osobe koje vole da se zabavljaju i da budu u društvu. Uvek su spremni da pomognu, a njihova inteligencija nema granica (mada su lenji kada treba da je iskoriste). Takođe ne vole da ih neko sputava i tačno znaju kada nešto žele – to će i dobiti. Ne vole kada im se neko meša u njihov život, ali to ne znači da neće prihvatiti savet ili uvažiti nečije mišljenje. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2