JARAC uvek važi za najodanijeg i najvernijeg PRIJATELJA… Ali dirneš li mu voljene, lako postaje najgori NEPRIJATELJ!

JARAC uvek važi za najodanijeg i najvernijeg PRIJATELJA… Ali dirneš li mu voljene, lako postaje najgori NEPRIJATELJ!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Jarčevi uvek važe za najodanije prijatelje, najvernije partnere, iskrene, ambiciozne… Jednom rečju JEDINSTVENE.

Upoznajte malo bolje ovaj horoskopski znak…

Volja – Volja kod ovih osoba je čvrsta, konstruktivna i prodire gde hoće. Opaki su protivnici, znaju svoju snagu i ako im masa potvrđuje, postaju despoti i ne beže ni od jedne opasnosti. Fanatici su i veruju u sudbinu.

Osećanja – Osećanja su im hladna kao kamen. Svojim hladnim stavom impresioniraju i nameću se. Iako  su istovremeno i velike patriote, sposobni za žrtve, samopregorni, sposobni su i za surovost i sirovost.

Intelekt – Intelekt im je sklon dogmi, vole da grade i da čuvaju izgrađeno, dobri su i sposobni za rad i skloni su anahronizmima.

Temperament – Temperament kod Jarca obično je melanholičan i flegmatičan, zato su kamenog lika, čvrstih pogleda, nostalgični, neumoljivi, hladni, rezervisani. Epski ljudi ih impresioniraju, vole život u prirodi.

Vrline – Vrline kod ovih osoba su istrajnost, izdržljivost, ozbiljnost, vernost drugu, čvrstina, konstruktivnost, štedljivost, metodičnost i taktičnost.

Mane – Mane su: melanholična raspoloženja, apatičnost, zatvorenost u sebe, prezir prema onome što ne odobravaju, zla volja, prepuštanje sudbini, agresivnost, sklonost despotizmu.

Voli – Vole tradiciju, istoriju svog naroda, obožavaju intelekt, oduševljavaju se životom naroda, epom, pastoralama i kultovima.

Ne voli – Oni ne vole poslove koji se odvijaju na brzinu, neukusne šale, razne podvale, svako ekstravagantno ponašanje.

Poslovnost – Kako je ovaj znak pod uticajem Saturna, planete pravednosti i naprednog rada, to su osobe ovog znaka veoma pouzdane, pravedne i poverljive. Poslovne veze imaju sa Škorpijama, Rakovima, Blizancima i Ribama, ali svi poslovi sa ovom osobama nisu perspektivni. Kada su u pitanju trajne poslovne veze, Jarčevi mogu ostvariti čvrste poslovne veze sa Lavovima, Jarčevima i Strelcima. Razlog tome je što im ove osobe daju, njima toliko potrebnu energiju.

Zdravlje – Osobe rođene u znaku Jarca su otporne i jake, što proizilazi iz njihovog nepretencioznog i uzdržanog karaktera.  Slabe tačke Jarca su kolena, vene i arterije, pate i od upale zglobova i bolesti kostiju. Kada obole teško ih je ubediti da se posvete lečenju, zbog osećanja dužnosti ne žele da napuste posao. Kada postanu svesni svoje bolesti, postaju poslušni pacijenti, jer vole da drugi brinu o njima.

Na sledećoj strani možete pročitati kakva je ŽENA Jarac a kakav je MUŠKARAC Jarac…

Стране: 1 2