ŽENA OVAN najbrižnija MAJKA i najsposobnija SUPRUGA!

ŽENA OVAN najbrižnija MAJKA i najsposobnija SUPRUGA!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

 

U prijateljskim odnosima, žena OVAN ima „gard“ koji obično podiže zbog prethodnih grešaka koje je napravila u životu , kada je zbog svoje iskrenosti i preterane otvorenosti bila povređena ili izmanipulisana. Ukoliko imate prijateljicu ili partnerku o ovom znaku, čuvajte je. Vredi svakog truda…

Važi se da je žena ovan vrlo saosećajna i plemenita, ako ste joj dragi ona će Vam pružiti sve što je u njenoj moći. Takođe je i humanog srca, često pomaže deci j ljudima koji nisu baš u najboljoj finansijskoj situaciji.

Žene u ovom zpdijaku poseduju dosta pozitivnih strana. Često su izuzteno snažne volje i veliki entuzijasti. Uopšteno, ovo su žene koje nije lako obeshrabriti! One tačno znaju šta žele od života i hrabo idu ka tome. Njihova ličnost je izuzetno jaka. Obično su svi impresionirani načinom na koji Ovnovi dolaze do onoga što žele. Vrlo često su izvor inspiracije za druge koji žele da krenu njihovim putem. Drugim rečima, ljudi oko njih uzimaju ih za primer kako treba živeti!

S obzirom da im je vladalac planeta Mars, strast i bes su nešto što prati žene ovog horoskops kog znaka. Ukoliko Važ se desi da je naljutite (Neka Vam ne Bog u pomoći!) nemojte se truditi da joj uzvratiti istom merom – nikako. Umesto toga uzmite pauzu, provedite neko vreme odvojeni od nje i sačekajte da se malo ohladi. Kada bes prođe ženu Ovna, sama će Vam dati do znanja da je spremna za razgovor i tada je sve na Vama! Porodica joj je na prvom mestu, i zbog toga se oko iste nikako ne treba morati a kamoli joj spomenuti nešto u lošem konceptu. Ona je duvan prijatelj iako deluje kao tempirana bomba, samo iskrene i vredne osobe mogu biti u njenom skromnom ali divnom krugu.

Стране: 1 2