ŽENA OVAN najbrižnija MAJKA i najsposobnija SUPRUGA!

ŽENA OVAN najbrižnija MAJKA i najsposobnija SUPRUGA!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Ova dama vredi za najbrižnija majku i najsnalažljiviju suprugu… Ona je po prirodi veoma vesela ličnost, a njena duša sadrži jednu stabilnost. Ona jako dobro ume da rasporedi svoje vreme, veoma je racionalna po svim pitanjima, a upornost je svakako nešto što svakog muškarca ostavlja bez daha. Kada joj na poslovnom planu krene loše, ona sigurno ne odustaje ni posustaje.

U stanju je da pretrpi sve promene da njoj bude bolje. Nestrpljenje je retko kada obuzima, ali svakako da voli da se nalazi u centru pažnje… Uvek se bori za lidersku poziciju, istrajna je i definitivno je se trebate plašiti kada nešto naumi. I te kako je sposobna, ne stidi se nijednog posla, čak je i u muškim poslovima prava majstorica… To je žena koja nema strah, koja uspeva da dođe do uspeha kroz velike rizike i koja zaista može mnogo toga da realizuje, naročito kada su u pitanju sfere novca, finansija, ekonomije i bankarstva.

Budući da su ove dame jako veliki „govornici“ one mogu imati jako dobar uspeh ako se bave advokaturom. Žena Ovan je u ljubavi veoma snažna, dominantna, a njeni partneri su uglavnom osobe koje su tolerantne i kojima naprosto njena energija prija. Ova dama je kao majka jedna od najbrižnijih žena horoskopa, u svakoj situaciji ume da se snađe i definitivno svoju decu uvek izvede na pravi put! Iako spolja izgleda kao jaka, ona je iznutra ranjiva. Ona voli puno romantike i velike gestove. Ona je ponekad ljubomorna, ali ljubomora nastaje iz nesigurnosti.

Nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2