Žena JARAC –  Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

Žena JARAC – Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biće mu oslonac i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

 

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti da zadovolji njene emocionalne potrebe.

Možda će joj trebati vaše strpljenje i naklonost da vam se poveri i da može računati na vas kako biste čuli njene dragocene misli i ideje, ali kad to jednom učini, postaće vam najverniji prijatelj i najstrastveniji ljubavnik.

1. Žena Jarac zna šta radi

Ona zna kako da se nosi sa stvarima koje s vremena na vreme skrenu s puta. Možete računati na to da će sve na kraju biti kako treba uz pomoć njenih sposobnosti. Uvek su spremne na sve.

2. Ako vam je poklonila svoje srce, nikada neće „zalutati“ negde drugde

Ona vas neće nikada prevariti ako je s vama u vezi. Ne varaju nikad, bilo da su u vezi ili van nje.

 

Стране: 1 2