Žena JARAC –  Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

Žena JARAC – Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

30 јуна, 2020 0 By MAKI

Alfa “ženka”, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

 

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

ŽENA U ZNAKU JARCA je neverovatno jaka žena.

 

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je sebi zacrtala nije lako.

 

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna, pa će odmah krenuti da traži rešenje. Može da se čini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2