Žena JARAC –  Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

Žena JARAC – Dama Zodijaka koja slama MUŠKA SRCA! Ali kada pronađe PRAVOG, to je ZA CEO ŽIVOT!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Alfa “ženka”, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

 

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

ŽENA U ZNAKU JARCA je neverovatno jaka žena.

 

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je sebi zacrtala nije lako.

 

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna, pa će odmah krenuti da traži rešenje. Može da se čini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2