Drevni EGIPĆANI kriju TAJNU! Njihov HOROSKOP neverovatno tačno otkriva ko će uspeti u životu, a ko ne… Otkrijte kom BOŽANSTVU pripadate!

Drevni EGIPĆANI kriju TAJNU! Njihov HOROSKOP neverovatno tačno otkriva ko će uspeti u životu, a ko ne… Otkrijte kom BOŽANSTVU pripadate!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Drevni egipatski horoskop će vam otkriti koje ste božanstvno prema datumu vašeg rođenja, kao i karakteristike istog. Ovo je još jedan vid zabave koji će vam otkriti šta nosi vaš znak odnosno božanstvo pod kojem ste rođeni…

Teut – bog Meseca, učenja i mudrosti (29. avgust – 27. septembar)

Vi kao rođeni pod njegovim zvezdama ste odlični u umetnosti, pisanju i rešavanju različitih vrsta problema. Volite da pitate druge za savez, kao i da ih poslušate kada znate da su upravu. Imate mnogo prijatelja i dosta ljudi vas voli i poštuje.

 

Horus – bog neba i simbol kraljevstva (od 28. septembra do 27. oktobra)

 

Hrabri ste, društveni i vrlo motivisani kada imate zacrtan cilj. Vezani ste za porodicu i uradili biste sve za njih i stojite uvek čvrsto iza svojih uverenja.

 

Vadjet – boginja pravde i zaštitnica kraljeva (od 28. oktobra do 26. novembra)

 

Porodicu i prijatelje uvek stavljate na prvo mesto i znate da je zaštitite od svih nepovoljnih situacija. Tradicionalni ste i to strogo poštujete i nastojite da sa svima postanete dobar prijatelj po čemu će vas i pamtiti. Odani ste i vrlo obazrivi. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2