Da li Vam je brak u krizi? Hoćete li se pomiriti sa voljenom osobom? Pročitajte NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP za Jul 2020. i saznajte!

Da li Vam je brak u krizi? Hoćete li se pomiriti sa voljenom osobom? Pročitajte NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP za Jul 2020. i saznajte!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

VAGA

U julu 2020. godine nećete biti preterano emotivni. Mars, vladar kuće parova, više voli status, ugled i slavu, a ne nežne osećaje, sentimentalnost i ljubav.

Privlačiće vas partner koji je na položaju ili kojem se dive. Moguće je da kao par težite ispunjenju društvenih ambicija ili ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili će vaša bolja polovica ostvariti uspeh u karijeri. Jul je povoljan mesec za partnere koji žele zajedno istražiti druge svetove…

 

 

ŠKORPIJA

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije, nalazi se u 8. kući Škorpije tokom jula 2020. godine. Gura vas da dublje istražite odnose, da zađete ispod površine, da razumete situacije, da analizirate partnerov psihološki profil i da otkrijete najdublje tajne. Pokušaćete da otkrijete koji je potencijalan rizik za vezu. S druge strane, pokušaćete naći izlaz kroz veo strahova, sumnji i neutemeljenih briga. Pročitajte knjigu o emocionalnoj inteligenciji ili neku sa psihološkom temom u ovom periodu. Dobro će vam doći kombinacija intuicije i kvalitetnih informacija. Ako gledamo stvari iz druge perspektive, poželjna tema razgovora u ovom periodu su finansije i zajednička dobra.

 

 

 

STRELAC

Sreća je u blizini zato što Venera prolazi kroz kuću parova Strelca. Ako uzmemo u obzir sjajan trigon koji Venera pravi s Jupiterom, vladarem Strelca, zaključak je jasan: nešto se sprema. To je nešto što je dobro za vašu dušu, za ljubav, za život u dvoje. Pred vama je događaj koji ćete želeti da podelite sa svima ili kojem drugi mogu doprineti. Merkur, smešten u 9. kući Strelca i vladar kuće parova Strelca pravi harmonične aspekte koji mogu predskazati povoljan napredak povezan s putovanjima u dvoje ili kulturološko naučno ili duhovno okruženje koje će uticati na vezu.

 

 

JARAC

Jul 2020. godine biće vruć mesec! Sunce i Mars prolaze kroz kuću parova Jarca, oboje puni energije. Sva energija i inicijativa preusmerene su prema boljoj polovini i zbog bolje polovine.

Planetarni sklop povećava potrebu za svim vrstama interakcije, od zavođenja do usijanih rasprava. Strast ili rat, radi se o svemu ili ničemu. Najbolji način da iskoristite višak energije je da tu energiju usmerite prema ostvarenju zajedničkih ciljeva. U zadnjoj dekadi meseca situacija se smiruje.

 

VODOLIJA

S Merkurom u kući veza Vodolije, tokom jula 2020. godine dobro će vam ići flertovanje i zavođenje, podsticanje razgovora, nove ideje ili zanimljive teme. Možete imati osećaj samo za oštroumne i rečite osobe. U ovom periodu ćete razgovarati o zajedničkom životu, braku i, naravno, seksu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur vladar kuće erotike Vodolije. Budući da je u toj kući i Venera, jul obećava nešto konkretnije od razgovora. Ugađaćete svojim osečajima, ali nećete izgubiti glavu: odluke će biti donešene na temelju objektivnosti i logike, barem u prve dve dekade. U zadnjoj dekadi u kuću veza Vodolije ulaze Sunce i Mars i raspoloženje postaje vatrenije, strastvenije, impulsivnije i ponekad čak eksplozivnije.

 

 

RIBE

Jul 2020. godine je romantičan i strastven. Sunce i Mars su u kući strasti Riba, donose žudnju, strast i neutaživu želju za pustolovinom. Kada se najmanje nadate, strasti će se rasplamsati i to ona vrsta strasti koja sa sobom nosi i sve moguće nevolje zbog raznih nepromišljenih akcija. Ako ste u ozbiljnoj vezi i ne zanima vas nova veza, stare strasti će se rasplamsati. Možda je došlo vreme da malo više eksperimentišete i za novim pustolovinama u dvoje. Jul 2020. godine obećava vam i druge stvari koje će vam doneti puno zadovoljstva, vezane za dom, porodicu i imovinu.

Стране: 1 2