RAK: Kada on VOLI, to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim! Njegovo SRCE je NEŽNO i ako mu ga slomite, teško to podnosi.

RAK: Kada on VOLI, to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim! Njegovo SRCE je NEŽNO i ako mu ga slomite, teško to podnosi.

1 јула, 2020 Off By MAKI

U vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas on voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

 

 

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno mnogo vremena da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

Oni koji su rođeni u ovom znaku ponekad se stereotipno smatraju preterano emotivnim osobama promenjivog raspoloženja, ali istina je da su oni mnogo složeniji od toga i poseduju mnoge jedinstvene osobine i karakteristike koje nisu uvek očigledne, koje se ne pokazuju sve dok ih stvarno ne upoznate.

 

 

 

 

1. Neverovatno je intuitivan i iznenađujuće dobar u čitanju ljudi

 

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvek mogu reći kada neko na neki način deluje neobično. Trebalo bi da nauče da češće veruju svojim instinktima!

 

2. Rak je intenzivan i strastven ljubavnik

 

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav i u vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

 

3. Rak se ne nosi dobro s raskidom veze

 

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno dugo da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

 

4. Može biti jako velikodušan s vremena na vreme.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2