HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Jedan znak očekuje susret sa BIVŠIM PARTNEROM, a evo ko će imati ozbiljne probleme na poslu

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Jedan znak očekuje susret sa BIVŠIM PARTNEROM, a evo ko će imati ozbiljne probleme na poslu

15 јуна, 2020 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Moguće je da danas nećete imati probleme na poslovnom planu a i da ćete svoje obaveze prilično lako završiti. Pred vama je povoljan dan u kojem vam sve glatko ide.

LJUBAV: Uskoro ćete doći do susreta sa osobom sa kojom vas na duže staze očekuje jako lepa ljubavna veza. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete imati neke probleme koji su vezani za ovo polje. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na poslovnom polju. Možete da se nadate velikom napretku u karijeri. Sudbina se okreće u vašu korist. Napredak vas uskoro očekuje.

LJUBAV: Ako želite da se stanje u braku popravi, moraćete da budete spremni da voljenoj osobi pokažete da je cenite i da ste joj privrženi. Ako ste slobodni povoljan je dan za poznanstva.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja u narednom periodu. Jako je važno da idete na redovne kontrole.

 

STRELAC

POSAO: Pruža vam se prilika za novo radno mesto ili za početak na nekom poslu kojem ste se duže vreme nadali. Imaćete priliku da se naposlovnom polju konačno dokažete.

LJUBAV: Moguće je da ste ušli u fazu monotonije i da duboko u sebi čeznete za velikim promenama. Spremni ste za neku novu vezu u kojoj biste mogli da budete srećniji.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće. Podložni ste problemima sa zdravljem u narednom periodu. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivo..

 

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete sklapanje novog posla koji će veoma značajno uticati na vaše polje finansija. Pred vama je dobar period za nove odluke i nove dogovore na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba vam na neki način zamera da ste previše zatvoreni ili čak sumnja u vašu iskrenost prema njoj. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme u vezi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka gojenju. Ovo je faza u kojoj treba da vodite više računa o sebi.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan u kojem će na poslovnom planu sve sasvim glatko da vam ide. Sreća je na vašoj strani pa ćete sve svoje ciljeve uspeti da ostvarite.

LJUBAV: Privlači vas jedna osoba koja je veoma društvena i koja često izlazi. U njenom društvu se ponekad osećate prilično nesigurno. Moguće je da vam njena popularnost udara na sujetu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Pred vama je period u kojem možete da imate nestabilnu situaciju na polju zdravlja. Idite na redovne kontrole i pazite na sebe.

 

RIBE

POSAO: Postepeno napredujete na hijerarhijskoj lestvici i čvrsto verujete u to da ćete doći do samog vrha. Možete da očekujete povoljan period i dobre promene na polju zdravlja.

LJUBAV: Blaga distanca između vas i voljene osobe može da se prevaziđe ako na vreme budete reagovali na negativne okolnosti. Potrudite se da sa svoje strane budete pristupačni za dijalog.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Moguće je da ćete biti podložni manjim problemima na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Pazite na svoje navike i na to da živite zdravije.

Стране: 1 2