HOROSKOP ZA UTORAK – Bik raspoložen za flert,Lav odlično funkcioniše sa Vodolijom,Rak ima problema u komunikaciji!

HOROSKOP ZA UTORAK – Bik raspoložen za flert,Lav odlično funkcioniše sa Vodolijom,Rak ima problema u komunikaciji!

15 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao

Morali ste mnogo toga da učvrstite u svojim ličnim savetima kako bi mogli da predočite svoje ideje, koje su se naknadno pojavile. Prepoznaje se vaš poslovni duh i odlični potezi koje ćete imati.

Ljubav

Uviđaćete partnerovu ljubomoru i to nije ono najgore što vas očekuje. Možete biti žrtva nečije priče i da se osećate mnogo loše usled ovih tračeva.

Zdravlje

Mogući stomačni problemi.

 

BIK

Posao

Možda uviđate da su vam na usluzi mnoge kolege, koje ste smatrali svojim neprijateljma. Pogrešili ste sa pravom da ćete da ispravite greške koje ste svesno uradili. Imaćete vremena da se sa prijateljima dogovorite oko nastalih problema.

Ljubav

Pokušavate da se domognete bolje emotivne pozicije, ali tokom narednog perioda još uvek  uviđate da je sve na nivou flerta.

Zdravlje

Moguća zubobolja……

 

BLIZANCI

Posao

Nije loša ideja da se posavetujete sa svojim mentorom oko daljeg poslovnog zalaganja. Imate odličnu podršku pa se ovde ne uviđa veći problem u radu za koji donosite zajedno plan.

Ljubav

Niste morali da se odričete svojih prava, kada je vaša intimna strana u pitanju. Partner je pomalo oguglao kada su u pitanju vaše nemarnosti u braku ili vezi.

Zdravlje

Budite aktivni u vodenim sportovima.

 

RAK

Posao

Ne morate da se nervirate ukoliko vam neko duguje poveću sumu novca a to naročito važi za osobe rođene u drugoj i trećoj dekadi vašeg znaka. Povedite računa o komunkaciji u narednom periodu.

Ljubav

Morate da se suočite sa činjenicom da su se stvari malo iskomplikovale i da će se nastaviti u takvom miljeu i tokom narednog perioda.

Zdravlje

Stomačni problemi. Izbegavajte konzerviranu hranu.

 

LAV

Posao

Moraćete da se naviknete na odlične poslovne poteze tokom narednog perioda. Ne očajavajte ukoliko novac ne dobijete u celini. On svakako stiže kroz sitniju poslovnu saradnju sa jednom Vodolijom

Ljubav

Nećete zaboraviti intimne trenutke, koje ćete imati priliku da proživite. Ukoliko ste u vezi sa jednom Devicom možete se odlično provesti kada je večernji izlazak u pitanju.

Zdravlje

Smanjite porcije, naročito ugljenih hidrata.

 

DEVICA

Posao

Nemate šta da izgubite ukoliko se budete bavili i proširenjem posla koji trenutno obavljate. Kada je privatni posao u pitanju morate da obratite pažnju na redovne prihode, koji vam se plasiraju.

Ljubav

Osoba pored vas je neko ko ima autoritet i ne preza od novih izazova.  Jedan Strelac bi mogao biti odličan izbor.

Zdravlje

Ne pijete dovoljno vode.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2