HOROSKOP ZA SREDU – Bik „široke ruke“,Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Ovan pred novim izazovima

HOROSKOP ZA SREDU – Bik „široke ruke“,Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Ovan pred novim izazovima

15 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao

Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.

Ljubav

Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.

Zdravlje

Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao

Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu.

Ljubav

Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju.

Zdravlje

Birajte niskokaloričnu hranu……

 

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca.

Ljubav

Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim delom u vašim namerama. Imate svoj film ovaj put.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

RAK

Posao

Vašu požrtvovanost mogu da iskoriste drugi saradnici pa se dajte sa određenom dozom zadrške na vama ličnim stvarima. Pokušajte da se dovoljno zaštitite od nebitnih komentara.

Ljubav

Volite da se dobro osećate u prisustvu osobe na koju često mislite. To može biti jedan Lav ili jedna Vodolija.

Zdravlje

Pazite se infekcija.

LAV

Posao

Opustite se u trenutnoj radnoj atmosferi, koja vam daje za pravo da imate veću moć nego obično. Morate da se suzdržavate od nebitnih komentara na vaš račun, koje nisu ni malo prijatne.

Ljubav

Ne morate da se povlačite još iz veze u kojoj ste trenutno. Imate još nešto da dodate i da kažete kada je u pitanju jedna Devica.

Zdravlje

Nemate veći zdravstveni problem.

 

DEVICA

Posao

Ukoliko smatrate da vredite mnogo više bilo bi dobro da radite vizualizaciju neko vreme da vidite koliko je to moćno u vašem slučaju. Pokušaj da doprete do višeg nivoa je u suštini izvesno kod vas.

Ljubav

Jarac vas obožava. Pružite jedan osmeh i dovoljno entuzijazma ovoj osobi koja može mnogo više da vas podrži nego što možete da naslutite.

Zdravlje

Problem sa grlom može biti naglašen.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2