LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020.

6 маја, 2020 Off By botanika

VAGA

Svoja očekivanja od jednog Lava, Škorpije ili Jarca glasno ćete izgovoriti ali ona druga strana može biti veoma uporna da vam nametne svoj stil. Ne očajavajte ako budete ušli u raspravu sa Bikom ili Ovnom i sami ste tome doprineli. Pokažite više razumevanja za partnerove probleme.

 

ŠKORPIJA

Može da vam se pojavi izazov na radnom mestu u vidu osobe koja bi mogla da vam se udvara negde možda ne nekom služebnom putu. Verovatno ćete dobiti priliku da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio izuzetno naklonjen.

 

STRELAC

Skloni ste preteranim uzbuđenjima. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako ne budete u stanju da rešite neki manji problem koji se odnosi na Raka, Bika ili Ribe. ne ulazite u sukom sa partnerom zbog nekih bezveznih stvari.

 

JARAC

Vaša podsvest vam govori da bi trebalo da budete mnogo uzdržaniji kada se radi o osobi o kojoj ne znate mnogo. Moguća je romansa u tajnosti sa osobom koja nije slobodna i sa kojom ne možete da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja.

 

VODOLIJA

Nemojte se nervirati zbog nečega što može lako da se reši, naročito ako vam se dopada osoba sa kojom ste nekada bili u vezi. Moguć je susret, negde na javnom mestu i vi ćete se obradovati kada je budete videli.

 

RIBE

Moguće je da vam je prijatelj obećao da će vas upoznati sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Moguća je izvesna doza nepoverenja između vas i osobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno.

Стране: 1 2