LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020.

6 маја, 2020 Off By botanika

OVAN

Nešto vas intrigira a tiče osobe prema kojoj niste uvek bili fer. Ako želite da to ispravite, dajte joj na znanje da ste raspoloženi za iskren razgovor. Odgovara vam susret sa jednim Rakom ili Bikom u tajnosti.

 

BIK

Strastveni deo vaše prirode dolazi do punog izražaja ali nećete ništa postići ako se budete raspravljali sa partnerkom. Pokažite dobru volju da ste u stanju da joj udovoljite u vezi sa onim do čega je njoj stalo.

 

BLIZANCI

Želite da se sretnete sa nekim Rakom ili Jarcem negde na javnom mestu. Mnogo ste popularniji nego što pretpostavljate. Mnogi bi rado bili u vašem društvu. Jedna Škorpija misli da nema šanse kod vas.

 

RAK

Ako vam se dopada osoba koja se bavi modom, često se sa njom srećete na javnim mestima ili je jedno od vas dvoje prisutno u javnosti, danas možete doći u priliku da dugo, iskreno o svemu razgovarate.

 

LAV

Dopada vam se izuzetno atraktivna dama koja ostavlja izuzetan utisak i na druge. Ne bi trebalo da se opterećujete onim što se o njoj priča jer su mnogi zavidni što imate pored sebe partnerku sa kojom bi i drugi rado bili.

 

DEVICA

Neko vam ne dozvoljava da budete ono što ste, očekuje od vas da se povinujete njenoj volji. Neka dama, Ribe, Rak ili Jarac imaju velika očekivanja od vas a vi niste spremni da ih ispunite ili niste sigurni kako da to uradite u stvari.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2