LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2020.

6 маја, 2020 Off By botanika

OVAN

Imate šansu da se sretnete sa osobom koja vam je draga, posebno sa jednim vatrenim znakom koji će vam dati na znanje da nije nimalo ravnodušan prema vama. Pokušavate da saznate nešto što vas interesuje u vezi sa osobom koja putuje negde, moguće na duži put u inostranstvo.

 

BIK

Danas vaš partner može biti nestrpljiv i nedovoljno tolerantan. S druge strane može pokušati da vas napravi ljubomornim i da vam da na znanje da ne misli na vas u onoj meri u kojoj vi to pretpostavljate.

 

BLIZANCI

Prilično ste nespokojni zbog nekih događaja koji vas pomalo uznemiravaju. Pokušavate da sredite svoj života ali u stvari niste ni svesni koliko vam malo treba da bi sve postavili na svoje mesto. Mnogo ste tolerantniji nego ranijih dana i spremni na neki ustupak.

 

RAK

Tražite način kako da izgladite odnos sa nekim ko vam se dopada, viđate ga na poslu ali budite spremni da možda reakcija one druge strane bude nepovoljna. Odgovara vam današnji dan ako slušate svoju intuiciju. Mogli biste dobiti poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada.

 

LAV

Ovaj dan je za vas veliki izazov u pogledu načina na koji ćete dati partneru na znanje šta prema njemu osećate. Verujete da možete da se lako dogovorite oko svega ali ako ste od nedavano u vezi, verovatno ste pre skloni da ga zavodite nego da ga razumete.

 

DEVICA

Danas možete biti veoma zahtevni u svakom pogledu. Želite da znate na čemu ste i pokušavate da svoj život dovedete u red. Niste ni malo sentimentalni i ne dopuštate da neko manipuliše vama. Jedan Jarac misli na vas i želi zajednički izlazak.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2