LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ 2020.

1 маја, 2020 Off By botanika

VAGA

Dan je nepovoljan za posesivne Vage ali ako ste tolerantni mogući su svi oblici druženja sa vama bliskim osobama. Ako vam se dopada osoba sa kojom ste od nedavno na istom poslu, verovatno ćete dobiti poziv za izlazak. Ako vam se dopada Škorpija moguća je romansa.

 

ŠKORPIJA

Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li vam se dopadaju Bik ili Rak što bi moglo doneti susret. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava.

 

STRELAC

Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena, jer se verovatno sa partnerom nećete moći da dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Blizancima koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi.

 

JARAC

Današnji dan donosi slobodnim Jarcima poslovnog partnera koji želi sa vama i poslovnu saradnju i mnogo više od toga. Partner je svestan koliko ste popularni u društvu i čini sve da bi vas nečim fascinirao. Moguća je romansa sa Ribama ukoliko se slobodni.

 

VODOLIJA

Dan vam donosi mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam je nekada bio veoma lojalan, možda ste i radili zajedno. Ipak to je osoba koja verovatno ima mnogo problema, kako finansijske tako i poslovne prirode i vi ćete o tome imati svoj stav.

 

RIBE

Neko želi da se sa vama sretne i da razgovarate o nekim bitnim pitanjima u vezi sa vama dvoma, moguće sa nastavkom veze. Ako ste u stabilnim odnosima sa partnerom onda se osećate pomalo zapostavljenom jer morate da se prilagođavate njegovim planovima.

Стране: 1 2