LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ 2020.

1 маја, 2020 Off By botanika

OVAN

Odgovara vam današnji dan ako vam se dopada jedna Vaga, Bik ili osoba sa kim imate poslovne kontakte. Moguće da vam se dopada jedan Jarac ili Ribe sa kojima možete da ostvarite i romansu i dobru saradnju.

 

BIK

Ovo je jedan od boljih dana za one koji su u vezi sa Rakom, Ribama, Škorpijom ili Jarcem. Ako planirate da sa Strelcem uđete u ozbiljniju vezu ili jedan Ovan ili Škorpija mogu biti ljubomorni i to otvoreno pokazivati. Verujete u dobre namere Riba koje su uporne u želji da vas osvoje.

 

BLIZANCI

Niste svesni da imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Svojeglavi ste i spremni da se borite za ono što vam pripada. Partner vas verovatno nedovoljno poštuje. Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa osobom koja vam često pravi probleme.

 

RAK

Danas ste premni da prihvatite nečije udvaranje. Dobićete poziv od Jarca, Bika ili Vage da se vidite ali ako se radi o ambicioznim osobama pazite kako se prema njima ponašate, imaju naglašenu sujetu.

 

LAV

Pomalo ste nervozni i nestrpljivi. Želite da se dogovorite sa jednim Rakom, Bikom ili Ribama u vezi sa nečim što oni ne prihvataju. Može se dogoditi da upoznate izrazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi nekim konkretnim poslom, veoma praktičnu, dobrog materijalnog stanja.

 

DEVICA

Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze, verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga. Osećate se sposobnim da zavedete jednog Bika ili neku Ribu kojima se dopadate.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2