HOROSKOP ZA SUBOTU – Lavovi upoznaćete iznenada interesantnu osobu, sa kojim ćete deliti iste interese

HOROSKOP ZA SUBOTU – Lavovi upoznaćete iznenada interesantnu osobu, sa kojim ćete deliti iste interese

1 маја, 2020 Off By ludarito

OVAN

Vaš emotivni partner će imati problema da komunicira sa ljudima iz vašeg okruženja. Ako se to dogodi, budite na njegovoj strani. Verovatno je samo zbunjen i stidljiv i potrebna mu je pomoć. U večernjim časovima moguć je interesantan poziv od nekoga na koga dugo niste pomislili. Osmeh će blistati na vašem licu.

 

BIK

Izvesni uspesi iz prošlosti su vam omogućili da ovih dana živite na račun stare slave. Iskoristite naredne dane prvenstveno da se dobro odmorite. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Opskrbljeni pozitivnom energijom, uspešno ćete odoleti svim izazovima.

 

BLIZANCI

Danas ćete biti idealista i romantičar. Ljubav će biti u prvom planu. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete upoznati neku interesantnu osobu vrednu pažnje. Ako ste u vezi, očekujte dan pun ljubavi i međusobne nežnosti. Slobodno se vinite u oblake, danas je i to dozvoljeno.

 

RAK

Sreća je danas na vašoj strani. Uživajte u plodovima napornog rada u proteklih nekoliko dana. Napokon sebi možete da priuštite nešto što nikada ranije niste mogli. Okruženi ste prijateljima, a i voljena osoba vas podržava. Pored toga i izgledate atraktivno. Zvuči neverovatno, ali istinito je. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

 

LAV

Sav uspeh i bogatstvo u kom ste uživali u poslednjih nekoliko meseci, učinilo je da se suviše okrenete materijalnim stvarima, pa će se to danas odraziti na vašu umetničku i duhovnu stranu. Možda ćete danas doživeti iznenađenje u prodavnici ili na ulici. Upoznaćete iznenada interesantnu osobu, sa kojim ćete deliti iste interese. Ostanite sa njom u kontaktu.

 

DEVICA

Društvo dobrog prijatelja danas bi moglo da vam prija kao nikada do sad. To može biti odlazak na koncert ili festival, u pozorište ili na neku drugu manifestaciju. Veći deo dana provešćete napolju. Sport takođe može biti dobra razonoda. Možda ćete biti smotaniji nego inače – prosuti piće, ispustiti telefon, ali to neće biti razlozi da ne uživate u potpunosti.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2