NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA  – 03. MAJA 2020.godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA – 03. MAJA 2020.godine

26 априла, 2020 Off By ludarito

Ovan

Posao

Nešto novo počinje da se dešava u poslovnom segmentu. Dolaze interesantne informacije, dešavaju se iznenadni preokreti u do sada statičnim situacijama – sedmica može započeti mirno, da biste odjednom bili uhvaćeni u vrtlog dešavanja. Otvaraju se prilike za poslovna putovanja i dogovore koji mogu biti povezani sa inostranstvom. Dobro odmerite i razmislite o svojim potezima i odlukama. Ukoliko imate bilo kakve sumnje – poslušajte svoju intuiciju i proverite više puta.

Novac

Pogrešni potezi mogu vas dovesti do novčanog gubitka. Nije vreme za veće troškove i ulaganja.

Zdravlje

Posvetite se sebi – potrebni su vam mir i odmor. Osetljivi ste na promene vazdušnog pritiska.

 

Bik

Posao

Nekim situacijama ste pritisnuti i pitanje je koliko ćete još moći da održavate svoju masku da je sve u redu i da vas ništa ne dotiče, dok iznutra pucate po svim šavovima. Merkur koji je ušao u vaš znak u ovoj će se nedelji susresti sa Uranom – informacije koje stižu do vas mogu biti neprijatne, ili će vas jednostavno iznenaditi, što može dovesti do tenzije i do burnih reakcija sa vaše strane. Savetuje vam se mir, samokontrola i dobro planirani potezi.

Novac

Neočekivani izdaci. Opreznije baratajte novcem.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Prisutni su i nervoza i stres.

 

Blizanci

Posao

Pred vama je jedna važna poslovna odluka i o njoj morate dobro promisliti i isključiti svaku mogućnost da posle zažalite zbog nje. Vodite se principima morala, zakona, dobrobiti i za druge i za sebe. Sedmica u koju ulazite protkana je i prijatnim i neprijatnim iznenađenjima, velikim promenama i gomilom aktivnosti na dnevnoj bazi. Od vas će se očekivati brzina i pravovremene reakcije, ali i dobre ideje i sposobnost za pronalaženje rešenja „u hodu“.

Novac

Potrošili ste više novca nego što ste planirali i razmišljate da se zadužite. Ukoliko to već radite, ne uzimajte više novca od onog što vam je neophodno.

Zdravlje

Umor, nervoza, nenaspavanost. Pokušajte da uzmete više vremena za sebe.

 

Rak

Posao

Neke šanse će se odjednom otvoriti, ali isto tako – nešto na šta ste računali, može nestati preko noći. Nedelja donosi promenljivost i nemogućnost da kontrolišete ono što se oko vas dešava a vezano je za posao. Nećete biti zadovoljni odnosom i kontaktom sa nadređenima – previše će tražiti od vas, a davati malo zauzvrat. Preko prijatelja, veza, onih koji su uz vas uvek i podržavaju vas – idu neke značajne infomacije, neke dobre vesti, a moguće je i da će vam jako pomoći i otvoriti neka vrata….

Novac

Vaša se finansijska situacija stabilizuje pred kraj sedmice.

Zdravlje

Problemi sa grlom, alergijama. Reumatski bolovi starijim Rakovima.

 

Lav

Posao

Možda nemate onoliko elana i poleta koliko biste voleli, ali zato imate upornost i volju da obavite ono što je potrebno. U ovoj se sedmici može dogoditi situacija koja će na prvi pogled biti neprijatna i izgledati kao teško rešiva, ali ćete ubrzo shvatiti da vam otvara nove mogućnosti. Održavajte korektan odnos sa autoritetima i čuvajte se ishitrenih poteza i izjava. Neko vas može iznenaditi predlogom, sugestijom, ponudom – vredi saslušati šta ova osoba ima da vam ponudi.

Novac

Od dodatnog posla nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

Zdravlje

Stariji Lavovi – manji problemi sa kičmom. Mlađi – dobro se osećate.

 

Devica

Posao

Kada je poslovni segment u pitanju – ne trčite mnogo, da ne biste sami sebe sapleli. Zato – pre nego što impulsivno donesete odluku ili napravite neki drastičan potez – ipak se presaberite šta dobijate, a šta možete izgubiti. Takođe, u ovoj sedmici može doći do nekog raskola na poslu ili do nekih neočekivanih situacija i informacija koje vas mogu uznemiriti – ne gubite glavu, ovo je samo prolazni talas dešavanja koji će brzo protutnjati….I vama neće naneti nikakvu štetu…

Novac

Neplanirani porast troškova. Nije vreme za pozajmice, kredite, ali ni za veća ulaganja.

Zdravlje

Mogućnost prehlade.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2