NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA  – 03. MAJA 2020.godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA – 03. MAJA 2020.godine

26 априла, 2020 Off By ludarito

Vaga

Posao

Imate vrlo ambiciozne planove, ali vas neke okolnosti koče i malo je verovatno da ćete uspeti u potpunosti da ih ostvarite. S druge strane – zapostavili ste svoje poslovne obaveze i potrebno je da se više posvetite njihovom rešavanju. Ne žurite u odlukama kada su investicije u pitanju, jer nije pravi momenat za povlačenje riskantnih poteza. Moguće je da previše očekujete od nekih osoba i od dogovora sa njima – realnije sagledajte situaciju u kojoj ste.

Novac

Velike oscilacije u zaradama. Neke isplate koje očekujete kasne.

Zdravlje

Hormonski problemi, glavobolje, meteoropatske reakcije.

 

Škorpija

Posao

Šta god radili, koliko god ulagali sebe u posao – kao da vas non stop nešto drži i ne dozvoljava vam da realizujete sve ono što ste namerili. Nije vam jasno zbog čega se zakočeni i zbog čega sve ide toliko traljavo i sporo. U drugom delu nedelje će stići neke informacije do vas koje će vam dati nadu, ali ni uz njihovu pomoć nećete uspeti da dobijete baš one prave rezultate kojima se nadate. Komunikacija sa onima sa kojima radite biće komplikovana, teška i zahtevna po vas.

Novac

Čini vam se da novac dolazi samo zato da bi otišao istog trenutka. Nije dobar period za veće troškove, investicije, pozajmljivanja.

Zdravlje

Osećate se teško, statično, sporo, energija vam je na vrlo niskom nivou.

 

Strelac

Posao

Neočekivan poslovni predlog dovešće vas u veliku nedoumicu. Ne znate šta da učinite jer je ovo prilično obećavajuće, i svesni ste da bi vam se na duži rok isplatilo….ali niste sigurni da li ćete ovim potezom ugroziti ono što već imate. Kada su ovako komplikovane odluke u pitanju, najbolje je da ili uzmete dovoljno vremena da o svemu razmislite, ili da se posavetujete sa onima kojima verujete. Savet – vodite se dugoročnim, ne trenutnim finansijskim efektima.

Novac

Finansijski zahtevna sedmica za vas. Budite umereni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Oni koji se bave rekreacijom ili sportom – moguće su povrede.

 

Jarac

Posao

Osećaj zakočenosti i nemogućnosti da neke situacije konačno prevaziđete ili pokrenete donosi vam pad energije, malodušnost i konstantno preispitivanje gde ste napravili grešku. Ne svaljujte svu krivicu na sebe i ne stvarajte u svom radnom okruženju zategnutu atmosferu. Neke informacije koje nagoveštavaju da će se situacija ipak pomeriti sa mrtve tačke dobićete sredinom sedmice. Iako ovo još uvek nije kompletno rešenje, ipak će vam dati volje da se „dignete“ i nastavite dalje.

Novac

Novac koji očekujete nikako da stigne do vas. Samo dobijate obećanja, ali isplata se odugovlači.

Zdravlje

Mogućnosti povreda – bilo u svakodnevnom funkcionisanju, bilo na radnom mestu. Budite oprezniji.

 

Vodolija

Posao

Okruženi ste osobama koje pričaju u prazno, koje vam pune glavu obećanjima bez pravih i realnih osnova. Itekako ste vi svesni toga, ali trenutno tražite bilo kakav način da se pomerite, da se pokrenete i napravite neke promene u poslovnom segmentu. Savet je da se ne uplićete u bilo šta za šta vam vaša intuicija šalje signale da odbijete. Čak i ako početni momenat može izgledati dobro, više je nego izvesno da ćete se u nekom trenutku pokajati. Držite se, bar trenutno – onoga što imate.

Novac

Novca ili imate na pretek, ili ga nemate uopšte. Ne postoji sredina u ovoj sedmici.

Zdravlje

Da biste izašli iz te neke psihički opterećujuće faze po vas, potrebno je da se pokrenete. Fizička aktivnost donosi otpuštanje loše energije iz vas…

 

Ribe

Posao

Generalno gledano – za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem nema mesta za predah i za opuštenost. Da, i vama je jasno da svi od vas očekuju maltene pa nemoguće – ali se svim silama trudite da makar jedan deo njihovih očekivanja ispunite. U ovoj sedmici će biti iznenađenja – i onih prijatnih i onih koja vam baš i ne odgovaraju. Stižu informacije o promenama koje će vam se u prvom trenutku učiniti kao da vas vraćaju korak unazad. To je samo vaša perspektiva, vaše pozicije su stabilne.

Novac

Nepovoljan period za novac. Ili morate vratiti neko dugovanje ili vas očekuju veći troškovi….ili jednostavno – nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

Стране: 1 2