LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. APRIL 2020.

26 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Želite da se dopadnete nekoj veoma interesantnoj osobi koju često viđate na javnim mestima ili je deo umetničkih krugova u koje i vi često zalazite. Moguć je susret sa nekim koga dugo niste videli a poznajete se najverovatnije iz rane mladosti.

 

BIK

Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nekim ko vam se dopada ali ne u toj meri da biste mogli sada odmah da uđete u ozbiljnu vezu. Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem koji se odnosi na vašu vezu sa jednim vatrenim ili zemljanim znakom.

 

BLIZANCI

Spremni ste da napravite ustupak ili da napravite prvi korak ka osobi koja vam je draga ali ako imate stalnog partnera a pokušavate da ga napravite ljubomornim to neće doneti nikakvog efekta. Trebalo bi da budete pažljiviji prema Raku ili Škorpiji ako nameravate da se veza nastavi.

 

RAK

Želite da se dopadnete nekom ko nije toliko lojalan ili je prilično nepouzdan ali vas ipak privlači i vi ćete se potruditi da tu osobu osvojite ili da je na na neki način fascinirate. Društveni život vam je veoma sadržajan, naročito ako ste u vezi sa osobom koja ima širok krug prijatelja.

 

LAV

Ne oklevajte kada se radi o rešavanju problema koji se odnosi na zajedničke nekretnine. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji u pogledu nalaženja rešenja koje u podjednakoj meri odgovara i vama i vašem partneru.

 

DEVICA

Danas stavljate fokus na emotivne odnose u braku ili sa onima sa kojima ste duže u vezi. Nekome je veoma stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju i ako se radi o novom poznanstvu, verovatno će vam se pružiti prilika da pokažete bolju stranu svoje prirode.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2