HOROSKOP ZA PETAK – Ako ste već u braku očekuje vas dan pun romantike sa voljenom osobom

HOROSKOP ZA PETAK – Ako ste već u braku očekuje vas dan pun romantike sa voljenom osobom

23 априла, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Veoma ste uporni u svojoj nameri da napredujete i ne zanimaju vas previše tuđi problemi. Posvećeni ste svom poslu i obavezama i dobro znate koji su vam prioriteti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će pokazati da joj treba još vremena da bi mogla sasvim da se opusti pored vas. Moguće je da ste vi nestrpljivi i da na neki način stvarate tenziju u tom odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su naglašeni kod vas. Pred vama je period koji može da vam donese manje srčane tegobe. Izbegavajte stresne situacije i preterano naprezanje.

 

BIK

POSAO: Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla ali je veliko pitanje da li ste vi sada spremni da je iskoristite. Moguće je da iz nekog razloga sumnjate u sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da želi da bude sa vama u vezi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Razvijajte zdravije navike i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju generalno. Vreme je da se posvetite sebi i svojim potrebama u narednom periodu.

 

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da obaveze završite u zadatom roku i da neka svoja zaduženja malo ozbiljnije shvatite. Možete da očekujete da ćete ubirati plodove uloženog truda.

LJUBAV: Veoma brzo ćete ostvariti novu ljubavnu vezu. Pred vama je veoma zanimljiv period na ovom polju. Ako ste već u braku očekuje vas dan pun romantike sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć danas. Očekuje vas period u kojem će vam biti neophodno da se malo više posvetite sebi i da odmarate kako bi napunili svoje baterije.

 

RAK

POSAO: Vredno radite i želite da vidite da će vam se trud isplatiti. U suprotnom ćete odustati od svega. Na nek način vam je bitno da u poslu dobijete određenu potvrdu i garanciju.

LJUBAV: Nemate nikakvu dilemu u vezi vašeg partnera. Tačno znate da samo sa njim želite da gradite zajedničku budućnost i jedan odnos koji bi mogao da bude kvalitetan i trajan.

ZDRAVLJE: Menjajte stresan način života i potrudite se da se više posvetite sebi. Vreme je da se okrenete svojim potrebama i da se posvetite tome da živite zdravije i kvalitetnije.

 

LAV

POSAO: Rešavate probleme koji postoje na ovom polju. Na neki način vam je krivo jer imate utisak da se trudite više od drugih a da vam se manje mogućnosti za napredovanje za sada ukazuje.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača za kojeg niste preterano zainteresovani i da se ipak okrećete nekim drugim stvarima. Trenutno vam ljubav nije prioritet i ne jurite za novom vezom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme da se oporavite od napetog tempa. Potrudite se da uzmete odmor i otputujete negde na par dana.

 

DEVICA

POSAO: Možete imati mnogo sreće, iako ne očekujete da će stvari krenuti u vašu korist zapravo će biti tako. Poslovno polje vam je odlično prikazano i sve ukazuje na dobre promene.

LJUBAV: Pred vama su lepa dešavanja na ovom polju. Voljena osoba će vam pokazati da joj je veoma važno da budete zajedno i da se posvetite jedno drugome. Možete da očekujete povoljnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži! Pred vama je period u kojem možete da rešite neki problem od ranije kao i da sasvim stabilizujete svoje zdravstveno stanje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2