LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL 2020.

7 априла, 2020 Off By botanika

DEVICA

Jedan sasvim solidan dan koji vama savršeno odgovar tako da ćete biti spremni da napravite ustupke, posebno ako partner planira odlazak u inostrasntvo ili želi da zajedno negde otputujete, izaći ćete mu u susret. Pokušavate da se pomirite sa osobom koja vas ignoriše.

 

VAGA

Sami ste doprineli sukobu sa jednom Vodolijom ili Devicom i moguće da ste ih nečim uvredili. Ako vam se dopadaju Ribe ili Ovan koji pokazuju nezainteresovanost za vas naći ćete načina kako da privučete njihovu pažnju. Javite se osobi koja živi u inostranstvu, moguće nekom Strelcu.

 

ŠKORPIJA

U vezi ste sa osobom sa kojom možete biti na duži rok, ali isto tako znači da ste spremni na neke ustupke, posebno ako je vaš partner zbog posla često u inostranstvu ili na putu. Ako ste slobodni, imate priliku da budete u društvu nekog ko će vas oduševiti.

 

STRELAC

Naporan dan za one koji nisu spemni ni na kakav ustupak. Ako vam se bude javio jedan Bik, trebalo bi da budete tolerantniji prema njemu, naročito ako se radi o vezi koja je nedavano počela. Jedna Devica misli na vas ali za vas to nema velikog značaja.

 

JARAC

Pokušavate da sačuvate svoju privatnost a mnoge interesuje baš to šta radite, s kim se družite i kako organizujete svoje vreme. Trebalo bi da se mnogo više pozabavite svojim interesovanjima u domenu umetnosti jer u tim krugovima postoji neko ko prema vama nije ravnodušan i verovatno želi da se sa vama zbliži.

 

VODOLIJA

Dopadate se ambicioznoj osobi koja vam je oduvek bila naklonjena I moguće da ste imali neku vrstu flerta i da ste bili u prilici da upoznate jedno drugo ali samo kao kolege. Moguće da se radi o Ovnu koga poznajete preko posla ili o Blizancima koje ste upoznali na putu. Ne bi trebalo da se previse nadate kada je u pitanju jedan Jarac.

 

RIBE

Nemojte odbiti poziv za izlazak jer ćete propustiti šansu koja vam se pruža ne tako često a tiče se osobe koja je već pokazala zainoteresovanost za vas. Kako dan bude odmicao, tako ćete i vi imati sve više strpljenja za partnera, naročito ako se radi o jednom Raku ili nekom Biku.

Стране: 1 2