DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

3 априла, 2020 Off By botanika

VAGA

Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi privatnim biznisom. Spremni ste na neki ustupak koji do skora niste želeli da napravite. Ovan, neka Vodolija i Strelac vam ukazuju šta je za vaše dobro, naročito u poslovnom pogledu.

 

ŠKORPIJA

Danas imate mogućnost proširenja saradnje sa uticajnim poslovnim ljudima. Osećate se sjajno u društvu osoba koje bi mogle da podstaknu vašu ambiciju ili da podrže vaše planove. Danas ste veoma uticajni i možete lako postići ono što želite.

 

STRELAC

Dobri odnosi sa vatrenim znacima znače za vas mogućnost nastavka saradnje na poslu koji vam se inače dopada i želite da budete spremni da nastavite da se viđate sa istim ljudima. Možete dobiti poziv od Lava.

 

JARAC

Preopterećeni ste problemima u vezi sa nekretnima, poslom, naročito privatnim i ne uspevate da se snađete u troškovima koji vam postaju sve veći. Dobićete vest od nekog koga dobro poznajete i ko će vam se javiti posle duže vremena.

 

VODOLIJA

Možete lako proširiti saradnju sa poslovnim saradnicima ako budete dovoljno organizovani i ambiciozni. Niste načisto šta vas čeka na poslu i osluškujete ono što se priča. Jedan Bik, Rak ili neka Devica mogu biti veoma pogodni kao saradnici u poslu u medijima.

 

RIBE

Dan vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti i danas biste mogli uspostaviti dobru komunikaciju sa jednim Rakom. Verujete da će jedan Ovan biti dovoljno kooperativan da vam pomogne da se snađete u jednoj, za vas, sasvim novoj situaciji.

Стране: 1 2