LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

3 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

U svom ste elementu u komunikaciji sa jednim Strelcem, Vodolijom ili Devicom u potpunosti spremni da se upustite u novu vezu, najverovatnije sa nekim ko često putuje u inostranstvo. Ako planirate i sami put, sjajno ćete se provesti. Možete očekivati dobar provod sa osobama koje su vam slične.

 

BIK

Uspevate da kontrolišete emocije i da se previse ne nervirate oko nečega što vam neće doneti nikakvu satisfakciju. Pokušajte da budete opušteniji da ne vrednujete sebe u ljubavi na osnovu mišljenja koje partner ima o vama kao o osobi koja je uspela u karijeri ili ne.

 

BLIZANCI

Kod vas je pojačana intuiciju koja vam donosi mogućnost razgovora sa nekim ko se bavi umetnošću ili ako ste i sami umetnik, interesuje vas neko ko ima neke veze sa vašom profesijom, možda samo posredno. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom.

 

RAK

Dan je izuzetno povoljan za ljubavne sastanke, posebno s nekim drugim Rakom ili Bikom ali samo ako zadržite potpunu intimnost ili ako ste u tajnoj vezi i ne izlazite u javnost jer vas to može kompromitovati. Muškarcima se preporučuje da na delima dokažu ono o čemu pričaju.

 

LAV

Danas ste prilično nuhvatljivi i nestalni i tako se postavljate i kada je ljubav u pitanju, tako da vaš partner ne može da ima u vas neograničeno poverenja. Ostavljate utisak nestalnosti ili vam je to samo imidž koji svesno izgrađujete.

 

DEVICA

Jedan sasvim solidan dan koji vama savršeno odgovar tako da ćete biti spremni da napravite ustupke, posebno ako partner planira odlazak u inostrasntvo ili želi da zajedno negde otptujete, izaći ćete mu u susret. Pokušavate da se pomirite sa osobom koja vas ignoriše.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2