DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020.

3 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Spremni ste da se maksimalno poslovno angažujete  i od kuce za posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Imate mnogo protivnika i onih koji vam zavide na uspehu ili na idejama. Prihvatite savet osobe koja je starija od vas.

 

BIK

Imate mnogo koristi od kontakata i druženja sa prijateljima. Predstoje vam poveći izdaci koji vas mogu navesti na razmišljanja o tome da bi bilo mudro da ih malo smanjite. Budite sigurni da možete da sredite finansije.

 

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi nove mogućnosti ,možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate koji bi mogao doneti dobre prihode .

 

RAK

Očekujete vesti od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik.

LAV

Danas imate mogućnost nalaženja rešenja za posao u medijima ili preko neke vrste pisanja, umetničkog rada. Imate problem u komunikaciji sa onima na koje inače uvek računate ali niste svesni kako vas drugi doživljavaju, kao nepouzdanu osobu.

 

DEVICA

Današnji dan vam može doneti potrebu da nekog ubeđujete da ste u pravu. Moguće da se radi o osobi sa kojom imate dobru komunikaciju i koja je spremna da vam popusti u vezi sa vašim stavom koji imate po pitanju novca.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2