LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020.

2 априла, 2020 Off By botanika

VAGA

Moguć je susret sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan i vi znate tačno šta hoćete i kako ćete se postaviti posebno ako se radi o nekom vatrenom znaku mada bi bilo bolje da se usredsredite na ono što od vas očekuju Vodolija ili Blizanci.

Pokušajte da budete logičniji kada donosite važne odluke, naročito kada se radi o poslu sa nekim Strelcem, Lavom, Blizancima ili Rakom. Očekujete susret sa nekim ko vam može pomoći da rešite neku vrstu misterije sa kojom ste suočeni ili sa nekom nejasnom situacijom.

 

ŠKORPIJA

U večernjim satima možete dobiti poziv koji će vas prilično uznemiriti jer se radi o osobi koja ne zna šta hoće, sklona je da se ponaša nepredvidivo i verovatno je nečin nezadovoljna. Pokušajte da saznate kakve planove ima sa vama dvoma ako se radi o vezi koja je kraća od godinu dana.

Današnji dan vam može doneti novu ideju u vezi sa poslom koji možete obaviti kao honorarac ili u okviru vašeg privatnog biznisa. Trebalo bi da razmotrite nove mogućnosti kao realne i profitabilne, jer imate podršku za svoje ideje. Jedna Riba očekuje vaš poziv.

 

STRELAC

Nemate mogućnost da izađete iz situacije u kojoj se nalazite a da ne uđete u neku takođe komplikovanu situaciju. Pokušajte da sebe postavite drugačije kada je u pitanju jedan Ovan koji računa na vas a misli da ste ga možda izneverili. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o osobi koja je izuzetno osetljiva.

Imate tendenciju da namećete svoje mišljenje i danas je to naglašeno. Ne komunicirate dobro sa nekim Rakom, Devicom ili Jarcem. Imate potrebu da budete iskreni u razgovorima u četiri oka. Dobru saradnju možete ostvariti sa Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite.

 

JARAC

Nemojte se previše baviti onim što o vama pričaju oni koji vas ne vole a moguće da se radi o osobama koje su veoma bliske vašem partneru. Pokušajte da mu date na znanje da mislite o njemu mnogo lepše nego što je on toga svestan. Očekujete poziv od jednog Bika koji vam daje jasno na znanje koliko mu značite.

Suprotstavljate se sopstvenim strahovima i ograničenjima, inhibicijama ali takođe i nekom Raku ili Lavu ako se radi o vašim kolegama i vi ne delite njihovo mišljenje. Ako pokušate da se oslobodite nekih starih načina na koji ste donosili odluke i pokušate da pratite vaš unutrašnji glas, bićete uspešni, naročito ako želite da započnete nov posao.

 

VODOLIJA

Dopada vam se osoba koja je sasvim različita od vas i vi ćete joj dati na znanje da ste spremni da se prilagodite njenim obavezama da biste bili zajedno ili ćete joj ponuditi neku vrstu usluge. Trebalo bi da se angažujete mnogo više oko jednog Blizanca ili nekog Ovna koga poznajete preko posla.

Reagujete na sve što dolazi od onih sa kojima se ne slažete, animozitetom koji je bez realne osnove, osim vašeg straha da ćete biti nadmudreni. Možete biti mnogo više okupirani finansijama i svim pitanjima u vezi sa novcem. U svakom slućaju spremni ste da se zavaravate kada se radi o vezi sa Ribama.

 

RIBE

Pozvaćete osobu koja vam se dopada i daćete joj otvoreno na znanje da očekujete od nje više tolerancije jer ste i sami spremni da napravite neke ustupke. Dobro se slažete sa Škorpijom ili Jarcem ali sa Lavom ili Blizancima ne možete lako da nađete zajednički jezik. Moguć je susret na nekom kraćem putu.

Usmeravate svoju energiju u pravcu koji može značiti nove mogućnosti za unapređenje ili da dobijete neku vrstu priznanja od kolega ili da budete poznati u javnosti. Ako ste spremni da započnete nov posao budite ljubazni prema nekom Raku ili Škorpiji. Neki Ovan planira da vas pozove da saradjujete na zajedničkom poslu.

Стране: 1 2