LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020.

2 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Ako ste slobodni, pruža vam se prilika da upoznate veselu i razdraganu osobu koja bi mogla da vam pomogne da se snađete u nekom novom poslu i možda će romansa krenuti iz zajedničkog posla. Trudite se da se dopadnete Lavu ili Blizancima.

Dan vam donosi nove ideje u vezi sa poslom sa strancima. Posredinik bi mogao biti neki Rak ili neki Jarac sa kojima ste možda već vodili razgovore o tome. Ako tražite posao, moguće da će vam se naći pri ruci neka Vaga ili Bilzanci sa kojima možete uspostaviti dobru komunikaciju.

 

BIK

Dobro se snalazite u društvu osoba koje prvi put srećete iako će vam se udvarati možda na originalan način, možda previše direktno i najverovatnije da ćete pokušati da odgovorite na isti način, moguće duhovitošću ili spremnošću da se njima vodite duge konverzacije.

Ovo je srećan dan za one koji dobro znaju šta žele. Ako ste ambiciozni, vaši lični ciljevi podležu kritici vašeg šefa i možete se suočiti sa tekoćama ako imate nerealna očekivanja od saradnje sa strancima. Od vas se može očekivati da prihvatite veću odgovornost za vaš posao.

 

BLIZANCI

Očekujete od partnera da se ponaša fer i da vam uzvrati istom merom, ljubaznošću i iskrenošću. Ne želite da se raspravljate o nekim nebitnim pitanjima jer ima mnogo toga o čemu bi trebalo da razgovarate, najverovatnije da se to odnosi na zajendičke planove u vezi sa inostranstvom.

Možete biti suočeni sa situacijom da se borite za svoja prava ili da popustite pred pritiskom autoriteta ili vaših saradnika. Možete svojom čvrstinom i odlučnošću steći moćne oponente. Verujete u svoje sposobnosti i ako tražite posao, imate šanse da ga dobijete.

 

RAK

Moguć je susret, potpuno neočekivano sa nekim ko je nekada bio vaša tajna simpatija. Mislite na osobu sa kojom ste imali mnogo toga zajedničkog a sada vam ne polazi za rukom da uspostavite komunikaciju kakvu biste želeli. Dobijate poziv od jedne Ribe.

Želite da budete mnogo realističniji mada znate da je teško prekinuti sa iluzijama koje vas vode u pogrešnom pravcu. Potreban vam je savet od nekog Jarca, Lava ili Bika. Želite da budete nezavisni ali takože da imate i dosta sigurnosti.

 

LAV

Dopada vam se hiper aktivna osoba koja uvek zna šta hoće i nikada vas ne dovodi u sumnju da li ste joj dragi ili ne ali postavlja pred vas velike zahteve koje i vi od sebe u stvari očekujete i tiču se vaše karijere. Nemojte previše biti opsednuti razmišljanjima o nekim porazima u ljubavi.

Danas imate potrebu da vas tretiraju ozbiljno mada ste mladoliki u ponašanju. Želite da dobijete šansu da pokažete hrabrost, odlučnost, mada možete biti nesiturni kada je u pitanju vaša karijera. Ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, treba da budete posebno oprezni u radu sa Ribama i Rakom.

 

DEVICA

Niste sigurni šta o vama misli osoba koja vam je draga i sa kojom imate često nesuglasice jer se ponaša prilično zahtevno u stvari je principijelna a vi ste pomalo detinjasti ili se ponašate razmaženo a da toga niste svesni. Pokušajte da date Jarcu na znanje da može da se osloni na vas.

Želite da vas kolege tretiraju sa ozbiljošću, naročito jedan Rak ili Strelac. Vaše učešće u novom projektu može biti veoma uspešno. Dan vam donosi i susrete sa Ribama ili Škorpijom. Trebalo bi da pokažete viđe kreativnosti i odlučnosti. Želite da započnete nov posao.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2