HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Ukoliko ste u braku očekuje vas svađa sa voljenom osobom

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Ukoliko ste u braku očekuje vas svađa sa voljenom osobom

1 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

POSAO: Generalno vam današnji dan nije povoljan. Izbegavajte početak bilo kakvog novog posla. Moguće je da ćete biti opterećeni nekim brigama koje vam se vezuju za prošlost.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas svađa sa voljenom osobom. Za slobodne pripadnike ovog znaka je dan sasvim povoljan za nova poznanstva i početak flerta sa nekim.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas i inače možete sada da budete skloni upalnim stanjima kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta, pa povedite računa.

 

BIK

POSAO: Niste očekivali neke od događaja koji su naglo nastali na poslovnom planu i sada pokušavate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite iako to nije lako.

LJUBAV: Pred vama je period koji može da bude na neki način izazovan na polju ljubavi. Moguće je da osećate da vam je neophodno da budete malo sami.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt, mogući su problemi kod vas na ovom polju. Važno je da se posvetite svom zdravlju i da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet.

 

BLIZANCI

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom , obaveze se samo nižu jedna za drugom. Moguće je da imate utisak da niša ne možete da rešite sasvim lako.

LJUBAV: Imate neke nesuglasice sa partnerom. Mogli biste da ih razrešite ako samo malo spustite gard i pokažete strpljenje u komunikaciji. Potrudite se da budete prizemniji.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni ste novim problemima sa zdravljem. tokom narednog perioda biste mogli da imate pad imuniteta koji će vas mučiti.

 

RAK

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa saradnicima i to vas može dovesti do manjih komplikacija u vezi samog posla. Pred vama je dan koji vam donosi napetost.

LJUBAV: Poznanstvo koje u vama budi osećanja nije baš primereno, moguće je da se radi o nekim komplikovanim okolnostima koje bi mogle da stanu na put vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, možete u većoj meri da budete skloni tegobama koje su vezane za kardiovaskularni sistem.

 

LAV

POSAO: Ukoliko razmišljate o prekidu radnog odnosa ili planirate promenu radnog mesta današnji dan vam je odličan. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuju vas burne promene na polju ljubavi. Ukoliko ste u paralelnoj vezi, biće skandala i može doći do otkrivanja tajnog odnosa. Dosta stresa vam dolazi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa u narednom periodu. Možete da imate veće probleme sa varenjem i komplikacije vezane za želudac. Pazite na svoju ishranu.

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene situacije na polju posla međutim, dovoljno ste snalažljivi da se adaptirate u toj situaciji i da za sve ipak nađete rešenje.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo je jako dobra i samo čekate da se desi taj prvi korak među vama. Možete da očekujete da će vaš odnos da se aktivira još više.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima u narednom periodu jer možete biti skloni problemima sa prehladom, kao i tegobama koje su vezane za disajne puteve generalno.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2