LJUBAVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020.

30 марта, 2020 Off By botanika

DEVICA

Imate mogućnost prijatnih razgovora i susreta ali niste spremni da se obavezujete na neke ozbiljne veze ili da ulazite u brak. Želite da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostranstvo i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.

 

Znate šta hoćete i kako da to sprovedete u delo. Mnogi žele da se sa vama druže ili da rade. Trebalo bi da obnovite neke poslovne kontakte koji mogu bii veoma značajni. Imate priliku da razgovarate sa Bikom ili Rakom o bitnim pitanjima u vezi sa novcem.

 

VAGA

Možete biti prilično nervozni zbog nekog trača na račun vaše porodice.Verovatno vam predstoji rasprava sa starijim osobama u porodici, naročito ako se ne slažu sa vašim izborom partnera. Očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi i sa kojom ste se oduvek dobro slagali mada možda niste zajedno. Ne dozvoljavate nikom da vam nameće svoje stavove, pokušaćete da sačuvate svoj stav u vezi.

 

Verujete u mogućnost ostvaranja planova kada je u pitanju saradnja sa osobom sa kojom ste u dobrim odnosima ali se dugo niste videli. Raduju vas vesti iz inostranstva, naročito ako se radi o nekom koga dobro poznajete. Dobićete priliku da se sretnete sa jednim Bikom.

 

ŠKORPIJA

Očekujete poziv od nekadašnje simpatije, moguće kolege sa kojim ste imali sasvim solidnu komunikaciju ali nikada se veza nije pretvorila u nešto što ste vi očekivali. Dobri se snalazite u društvu osoba koje su srdačne i duhovite. Moguća je romansa sa osobom koja je veoma posvećena svojoj karijeri i koja je spremna da se sa vam apovremeno viđa.

 

Ako ste planirali posao sa Bikom ili Rakom, možete se radovati dobroj realizaciji i postizanju cilja. Vaše ambicije su velike i bićete spremni da započnete nov poso sa nekim u oga imate veliko poverenje. Budite oprezni ako treba da razgovarate o finansijama.

 

STRELAC

Spremni ste da se žrtvujete za osobu koja vam je draga na neki način, bilo da za nju obavite neki posao ili da joj se posvetite na drugačiji način. Osećate veliku potrebu za razumevanjem i pažnjom ali i za konkretnom pomoći, naročito ako imate odgovoran posao. Trudite se da izađete u susret jednom Lavu ili nekom Ovnu sa kojim se dobro razumete.

 

Ako ste orijentisani na strance, nalazite se na početku izuzetno interesantnog perioda u toku koga će vaše ideje moći da se realizuju, a vi ćete imati mnogo više mogućnosti za putovanja. Spremni ste da obnovite poslovni odnos sa nekim drugim Strelcem. Moguća manja rasprava sa Blizancima ili Vodolijom.

 

JARAC

Dan vam donosi mnogo toga neočekivanog, posebno kada se radi o vezi sa osobom koja je izuzetno atraktivna ili spremna da sa vama započne zajednički život ili zajednički posao. Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao ili on misli da mu se bez razloga suprotstavljate.

 

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba u vezi sa vašim planovima. Nemojte dopustiti da vam drugi diktiraju tempo. Dobro znate šta je za vas najbolje. Sposobni ste da organizujete posao na način koji vam omogućava da imate dodatni izvor prihoda. Nekome je stalo da se pomiri sa vama.

 

VODOLIJA

Nekome je stalo da sa vama ima dobre odnose,verovatno jednom Strelcu ili nekom Biku. Možete imati sasvim solidan ljubavni život ako budete dovoljno kooperativni i spremn da saslušate partnera i da mu date korisne savete u vezi sa njegovim poslom. Nemojte se previše oslanjati na one koji ne znaju kako da vam pomognu ali vam dele savete.

 

Nemojte biti sumnjičavi kada se radi o nekom Blizancu ili Lavu jer ćete imati prilike da se dogovrate oko veoma deliaktne stvari i trebalo bi da imate poverenja u svoje kolege. Želeli bise da imate priliku da razgovarate sa nekim ko je živeo ili radio u inostranstvu.

 

RIBE

Ako vam se bude javila osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće i u emotivnoj vezi, verovatno ćete imati prilike da izađete negde i da se sasvim lepo provedete. Potražite savet jednog Bika u vezi sa emotivnim problemom ili od jedne Škorpije koja dobro poznaje i vas i vašeg partnera.

 

Danas vam je naglasak na održavanje aktivnog odnosa sa ljudima. Imate priliku da se povežete sa drugima. Trebalo bi da se držite svog plana i svega što ste već ugovorili. Moguća je rasprava sa nekim Strelcem ili Rakom ali vam zato predstoje prijatni momenti u društvu Vage ili Raka.

Стране: 1 2