LJUBAVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020.

30 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom, konflikti su mogući jer ga doživljavate kao nekog ko vam ne dozvoljava da pokažete emocije na način na koji biste želeli. Nemate način da rešite ljubavnu dilemu na jednostavan način. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji pokazuju emocije prema vama, čak iako ste u dužoj vezi ili u braku.

 

Trudite se da se nametnete jednom Raku sa svojim idejama i pokušavate da pridobijete za sebe Vodoliju, Vagu i Škorpiju. Trebalo bi da što pre rešite pitanja nekih dugova ili da se odlučite šta želite kada je u pitanju rešavanje finansijskih problema posebno ako se odnose na nekretnine. Dobijate vest od Bika.

 

BIK

Zaljubljeni ste i spremni da prihvatite partnerov stil života čak ako vam to ne odgovara. Imate jako osećanje posesivnosti kada je u pitanju osoba na koju računate i koja je već dala na znanje da je spremna da sa vama redovno izlazi ili ste u vezi sa osobom koja povremeno boravi u inostranstvu ali kada se sretnete ponašate se kao da ste u ljubanoj vezi.

Dan vam može doneti neke nove poslovne mogućnosti, posebno kada je u pitanju posao u privatnoj firmi. Dobićete poziv od Škorpije i Riba u vezi sa nekim zajedničkim projektom koji bi trebalo da vam donese uvećanje prihoda. Ovan i Škorpija vam se čine nedovoljno pouzdanim.

 

BLIZANCI

Očekujete da se situacija reši na najbolji mogući način između vas i jednog Raka koji je prilično nesiguran u sebe i nema strpljenja za vas ili nije spreman da uradi ono što vi od njega očekujete. Moguć je razgovor sa Jarcem ili Ribama koji donose neke nove mogućnost na ljubavnom planu.

 

Nedostatak adaptibilnosti može dovesti do prekida timskog rada ali niste naročito zabrinuti u vezi sa tim. Budite sigurni da će se projekti i vaše aktivnossti i dalje nesmetano odvijati jer ste u fazi u kojoj možete započeti veoma važne poslove i uspostaviti značajne kontakte.

 

RAK

Nemojte se previše oslanjati na one koji vam daju savete koji nisu za vaše dobro. Neko želi da vam učini uslugu i da na taj način u svari pokaže svoju lojalnost. Ne bi trebalo da odustajete od svojih planova u vezi sa nečim što vam je bitno a tiče se partnerskog odnosa, posebno sa jednom Škorpijom ili nekim Jarcem.

 

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišeete situaciju sa kojom ste suočeni ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

 

LAV

Trebalo bi da rešite pitanje svog statusa u vezi naročito ako ste u nekoj vrsti vanbračne zajednice ili ako ste često menjali svoje planove zbog partnerovih obaveza. Možete biti prilično nepoverljivi prema osobi koja će biti spremna da otvoreno razgovara o svojim emocijama. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema stalnom partneru koji pokazuje initeresovanje za vašu karijeru.

 

Ne postoji specifičan posao kojim biste želeli da se bavite osim ako to nije nešto što ima veze sa luksuzom i komforom. Nov prijatelj se pojavljuje u vašem životu. Dobru saradnju možete ostvariti sa Rakom ili Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2