HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Strelčevi spremni na rizik, Škorpije imaju želju da se distanciraju…

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Strelčevi spremni na rizik, Škorpije imaju želju da se distanciraju…

29 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

POSAO: Važno je da neke stvari proverite više puta i da ne brzate sa donošenjem odluka. Dajte sebi vremena za određene promene. Današnji dan nije povoljan za nepromišljene poteze.

LJUBAV: Niste zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Želite više od onoga što imate ali ne znate kako to da dobijete. Pokušajte da rešite prvo sami sa sobom i da donesete odluke u vezi partnera.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa varenjem su naglašeni. Probava bi mogla da vam bude prilično osetljiva. Osim toga, nema naznaka za neke nove veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje.

 

BIK

POSAO: Priželjkujete priliku za promenu na poslovnom planu. Moguće je da vas u narednim danima očekuje razgovor za novo radno mesto. Pred vama su dešavanja koja ne očekujete.

LJUBAV: Možete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom, pa povedite računa o svojim postupcima. Dosta toga sada zavisi od načina na koji ćete se vi postaviti prema njemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ukoliko ste skloni alegrijskim reakcijama ili astmi, budite pogotovo na oprezu u ovom periodu. Slušajte savete stručnjaka.

 

BLIZANCI

POSAO: Uporni ste u svojim namerama da ostvarite stabilnost na poslovnom planu. Važno vam je da svoj uspeh pokažete pred svima! Nećete odustati sve dok ne budete ostvarili ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno uspeti da privučete pažnju osobe kojoj se udvarate neko duže vreme. Ukoliko već imate partnera sa njim pravite jako lepe planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Smanjite izloženost stresu. Moguće je da ćete biti skloni psihosomatskim problemima ili reakcijama organizma zbog napetosti, na nervnoj bazi. Nađite način da se opustite.

 

RAK

POSAO: Moguće je da imate poteškoće na poslovnom planu ali ih realtivno lako možete rešiti ako se fokusirate na to. Važno je da budete odlučni u sprovođenju planiranih promena.

LJUBAV: Moguće je da se postepeno udaljavate od voljene osobe i da vaša veza polako pada u drugi plan. Vreme je za promene. Osećate da vam je potreban drugačiji partner, a možda ste ga već i pronašli.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima. Imunitet vam je oslabljen pa bi bilo dobro da povedete računa o svom zdravlju. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama.

 

LAV

POSAO: Pred vama su novi poslovni izazovi u kojima možete pokazati koliko ste zapravo vredni i posvećeni stvaranju boljih uslova. Možete da očekujete da ćete se svojim radom istaći.

LJUBAV: Nije vam uvek jednostavno da pronađete kompromis sa voljenom osobom ali radite na tome. Važno vam je da u bračnoj zajednici ostvarite harmoniju i da se dobro osećate u svom domu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vam se vrate u narednom periodu, pa povedite računa o tome. Pogotovo ako ste skloni tegobama vezanim za bubrege ili šećer.

 

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni nekim dešavanjima na ovom planu i deluje vam da se stvari ne odvijaju onako kako ste vi želeli. Moguće je da ćete većim delom dana biti prilično mrzovoljni.

LJUBAV: Nova osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu vam sve više prirasta za srce. Očekuje vas prilika da se zbližite iako niste sasvim sigurni kuda bi odnos sa njom mogao da vas odvede.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i raspoloženi ste. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti više nego odlično. Možete da očekujete da ćete biti puni snage i energije i da neće biti poteškoća.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2